موفقيت چشم گير دانشجويان رشته مهندسي شيمي دانشگاه اراك در دوازدهمين دوره مسابقات كشوري كميكار

تيم «راديكال آزاد» دانشگاه اراك به سرپرستي دكتر عليرضا فضلعلي عضو هيات علمي مهندسي شيمي دانشگاه و اعضاي تيم متشکل از آقايان وهب قلعه خندابي، محمد غياث آبادي، محمد مهدي احمدي، عليرضا بيات دانشجویان رشته مهندسی شیمی و آقاي حسين كحالي دانشجوی رشته مهندسي برق این دانشگاه در مسابقات كشوري کمیکار كه در 2و3 آبان ماه در دانشگاه تهران برگزار گرديد، موفق به كسب رتبه اول در بخش ليگ آزاد و رتبه سوم در بخش عملكرد شدند.

احمدي در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه اراك گفت: کمیکار مسابقه خلاقانه دانشجویی برای دانشجویان رشته مهندسی شیمی است و هدف از این مسابقه فراهم آوردن زمینه هایی برای مشارکت دانشجویان مهندسی شیمی کشور و علاقه مند در طراحی و ساخت ماشین های کوچکی است که توانایی کنترل یک فرآیند شیمیایی را نشان میدهد.

مسابقات كميكار كه در سطح كشور برگزار مي شود داراي 4 بخش است كه شامل پوستر، ليگ آزاد، عملكرد و ايده برتر مي باشد كه تيم دانشگاه اراك مقام اول در ليگ آزاد و مقام سوم در بخش عملكرد را بدست آورد.

وي در ادامه بيان نمود: شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید يك ربات بسازند كه با استفاده از سوخت سبز كار كند، سوختي كه طي يك واكنش شيميايي يا الكتروشيمي يا گازي که محیط زیست را آلوده نکند، توسط مهندسين رشته شيمي طراحي مي شود و ساخت بدنه، شاسي و موتور و چرخ و ... توسط مهندسين برق و الكترونيك ساخته مي شود.

احمدي در پايان افزود: عليرغم مشكلات و موانع زيادي كه بر سر راه بود ما نهايت تلاشمان را كرديم و با علاقه به كار خود ادامه داديم و به موفقيت رسيديم و از اساتيد مي خواهم به دانشجوياني كه ترم هاي پايين هستند اعتماد نمايند تا آن ها نيز استعدادهاي خود را نشان دهند.

لیست تیم‌های برتر دوازدهمین دوره مسابقات کشوری کمیکار:
بخش عملکرد:
۱. تیم FCV junior از دانشگاه تهران
۲. تیم گلستان از دانشگاه گلستان
۳. تیم رادیکال آزاد از دانشگاه اراک

بخش لیگ آزاد:
۱. تیم رادیکال آزاد از دانشگاه اراک

بخش پوستر:
۱. تیم اوختای از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
۲. تیم آلفا از دانشگاه صنعتی همدان
۳. تیم BDVRU از دانشگاه ولیعصر رفسنجان

بخش ایده برتر:
۱. تیم آلفا از دانشگاه صنعتی همدان

بخش جداسازی:
۱. تیم آلفا ۲۳ از دانشگاه شهید باهنر کرمان

روابط عمومي دانشگاه اراك اين موفقيت را به ايشان تبريك گفته و آرزوي موفقيت هاي روزافزون براي ايشان از درگاه احديت مسئلت می نماید.