اثر مکتوب ترجمه شده توسط دکتر حسین مستعان عضو هیأت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک، عنوان اثر شایسته تقدیر جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را کسب کرد

برگزیدگان و شایستگان تقدیر سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس‌جمهور معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ سی و پنجمین دوره آثار برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس‌جمهور محترم روز چهارشنبه 18 بهمن ماه جاري در تالار وحدت برگزار گرديد.
در اين مراسم اثر مکتوب ترجمه شده توسط جناب آقاي دكتر حسين مستعان از اعضاي محترم هيأت علمي گروه مهندسي مواد و متالورژي دانشگاه اراك به عنوان آثار برگزيده در زمینه مواد و معدن معرفي شد.

متالوژی جوشکاری و جوش پذیری، تألیف جان سی لیپولد، ترجمه مرتضی شمعانیان، حسین مستعان، اصفهان: دانشگاه صنعتی اصفهان، مرکز نشر، ۱۳۹۵، ۴۶۰ ص، مصور، جدول، نمودار.

هجدهمين كنفرانس ملي جوش و بازرسي و هفتمين كنفرانس ملي آزمايش هاي غير مخرب

رویدادهای خبری