اولين رويداد استارتآپي كشاورزي و كشاورزي هوشمند در دانشگاه اراك

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه؛ اولين رويداد استارت آپي كشاورزي و كشاورزي هوشمند با همكاري پارك علم و فناوري استان مركزي استارتاپ كشاورزي با هدف تبدیل ایده به کسب و کار از طریق مشاوره و مربیگری در روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه مورخ 19، 20 و 21 ارديبهشت ماه در دانشگاه اراك برگزار شد.

دكتر فضلعلي معاون پژوهشي و فناوري، هدف از برگزاري اين رويداد استارتاپي را ايجاد فرهنگ كارآفريني در جامعه دانستند و افزودند اين رويداد استارتاپي در جامعه بايد تقويت شود. وي در ادامه اظهار نمود: هسته اوليه در همين رويدادهاي استارتاپي شروع مي شود و ورود به عرصه هاي جديد، نوآوري است و نوآوري نيز نياز به مباحث جديد دارد و اين نكته را بايد به خاطر داشت كه تمام كساني كه در اين رويداد شركت مي كنند ممكن است نتوانند در آينده شركتي ايجاد كنند.

در این رویداد آموزشی کاربردی هدفمند، با شناسایی و غربالگری ایده‌های جدید در حوزه كشاورزي و كشاورزي هوشمند، تشکیل تیم‌های کسب و کاری حول ایده‌های منتخب شرکت کنندگان، تیم‌سازی و تمرین کار تیمی، ارائه ایده‌ها به داوران و منتورها ، فضای رقابتی سالم و اثربخش برای شرکت کنندگان ایجاد و فرایند یادگیری مفاهیم کارآفرینی و مهارت‌های ایجاد کسب و کار توسط مربیان با مشارکت فعال شرکت کنندگان اجرا شد.

جهت دانلود تصوير دسته جمعي(با كيفيت) كليك نماييد.