برگزاري اولين جلسه ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه اراك در سال 96

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك، اولين جلسه ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه اراك در سال  96 در روز دوشنبه 4 ارديبهشت با حضور دكتر حميدي رئيس دانشگاه و رئيس ستاد شاهد و ايثارگر، روسا و معاونين محترم بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مركزي و شهرستان اراك و ساير اعضاء محترم ستاد شاهد و ايثارگر برگزار گرديد. هدف از برگزاري اين جلسات بحث و بررسي در خصوص امور آموزشي، فرهنگي، پژوهشي و رفاهي يادگاران معزز شاهد و ايثارگر و رفع موانع موجود مي باشد لذا در اين جلسه نيز مواردي با عناوين فوق الذكر به تصويب اعضاء محترم ستاد رسيد كه اميد است با عنايات خداوند متعال توفيق روز افزون در خصوص خدمت گذاري بي شائبه و خالصانه به جامعه يادگاران معزز شاهد و ايثارگر حاصل گردد. در پايان جلسه از سرپرست ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه و كارشناس ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه تقدير به عمل آمد.

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک