برگزاري اولين جلسه مديريت سبز دانشگاه اراك در سال 96

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ اولين جلسه مديريت سبز دانشگاه اراك با حضور رياست دانشگاه، معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني و مسئولين كارگروه هاي مختلف حوزه مديريت سبز دانشگاه در تاريخ 3 ارديبهشت ماه برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر حميدي رياست دانشگاه ضمن خير مقدم و عرض تسليت به مناسبت شهادت امام هفتم شيعيان بر مستند سازي فعاليتهاي انجام شده در حوزه مديريت سبز و جذب اعتبارات در اين حوزه، به اتمام رساندن پروژه توربين بادي و تكميل نمودن پروژه آبگرمكن هاي خورشيدي در خوابگاههاي دانشجويي تاكيد داشتند.

در ادامه دكتر انصاري مشاور زيست محيطي رئيس دانشگاه در حوزه مديريت سبز ضمن تشكر از حمايتهاي رياست دانشگاه و معاونت پشتيباني و توسعه منابع انساني گزارشي از اقدامات انجام شده در حوزه مديريت سبز دانشگاه به شرح زير ارائه نمودند.

1.شركت در اولين همايش ملي دانشگاه سبز در دانشگاه بوشهر

2.برگزاري 7 جلسه كارگروههاي مديريت سبز در دانشگاه با 25 مصوبه

3.برگزاري 10 جلسه كميته هاي مديريت سبز در دانشگاه با 50 مصوبه

4.ارائه دستاوردهاي مديريت سبز در حوزه مصرف انرژي( آب، برق، گاز و ...)

5.فرهنگ سازي و آموزش در حوزه مديريت سبز در دانشگاه با همكاري كميته علمي محيط زيست

6.ارائه پيشنهاد تهيه سند آمايشي مديريت سبز در دانشگاهها

7.ارائه پيشنهاد تهيه شاخص هاي ارزيابي مديريت سبز در دانشگاهها با همكاري وزارت علوم و سازمان حفاظت از محيط زيست

8. شركت در نمايشگاه مديريت سبز دانشگاههاي كشور در سازمان برنامه و بودجه و مجلس شوراي اسلامي

در ادامه دكتر صادقي معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني به رايزني با مديريت برنامه و بودجه وزارت علوم جهت دريافت بودجه حوزه مديريت سبز دانشگاه اراك اشاره نمودند. ايشان افزودند در مقوله مستند سازي در حوزه هاي مختلف از جمله حوزه مديريت سبز در دانشگاه با مشكل روبرو هستيم.

خريد دوچرخه جهت انتقال و جابجايي همكاران حوزه انتظامات جهت كاهش مصرف انرژي و سوخت از ديگر مباحث مطرح شده توسط ايشان بود.

نصب آبگرمكن خورشيدي در خوابگاه امير كبير، تعويض لامپ هاي پر مصرف سالن علم الهدي،تعويض شيرآلات فرسوده و تبديل آنها به شيرهاي حرارتي از جمله اقدامات دفتر فني و عمراني دانشگاه بود كه آقاي مهندس قمي اشاره نمودند.

در پايان 2 طرح احداث آلاچيق در دانشگاه مركزي به وسيله بطري هاي پلاستيكي و جايگزين كردن شوينده هاي دوستدار محيط زيست به جاي شوينده هاي شيميايي توسط انجمن علمي محيط زيست دانشگاه ارائه شد.

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک