برگزاري جلسه سخنراني با حضور مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ نشست هم اندیشی اساتید و فعالين فرهنگي دانشگاه های استان مرکزی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بسیج اساتید استان مرکزی و روابط عمومی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدیان رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها سه شنبه 12 دي ماه در دانشگاه اراك برگزار شد.
در ابتداي جلسه دكتر حميدي رياست دانشگاه ضمن گراميداشت هفته بصيرت و اشاره به اغتشاشات و آشوب هاي اخير افزودند: اين اغتشاشات و اعتراضات جاي تاسف و تامل دارد. ايشان افزود: مردم بايد با هوشياري بيشتري عمل نمايند. وي افزود تمامي كشور ها مشكلاتي دارند اما راه آن تخريب اموال عمومي نيست و انتقاد و اعتراض كردن حق مردم است اما نه به شيوه اي كه سرنخ آن در خارج از كشور باشد.

دكتر حميدي در پايان اظهار نمود: قواي سه گانه بايد تدبير نمايند و راه حل هايي براي مشكلات ارائه نمايند و پاسخگوي مطالبات و خواسته هاي مردم باشند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدیان با تبيين مولفه هاي انقلابي گري تصريح نمودند: وجود طیفی از کاستی و مشکلات در هر جامعه ای طبیعی است اما باید برای از میان برداشتن مشکلات راه حل داشت و در سایه امید و مشارکت جویی عمومی در راستای ترمیم معضلات و اصلاح امور گام برداشت.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور نقش دانشگاهیان را در تشخیص به هنگام و ارائه راه حل های منطقی و کارشناسی مشکلات اجتماعی برجسته دانست و گفت: کسانی که در لباس علم، دانش و تقوا در جامعه حاضر می شوند نسبت به کوچکترین مشکلات اجتماعی مسئول هستند و باید برای حل مشکلات راهکارهای کارشناسی ارائه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان اضافه کرد: رونق تولید و توسعه اقتصادی کشور حلال بسیاری از مشکلات اجتماعی است و اگر مسئولان همه توان خود را در رسیدن به این اهداف همسو کنند بدون شک در مدت زمانی کوتاه می توان بر مشکلات چیره شد.
وی اظهار کرد: ملت ایران آرمان ها و اهداف بزرگی دارد که باید با وحدت و همدلی به آن ها دست یابد و می بایست هوشمندانه از سد مشکلات اقتصادی گذشت تا نظام اسلامی به اهداف والایی که از سوی امام راحل ترسیم شده با شتاب بیشتری برسد.
وی بیان کرد: ضمن پذیرش مشکلات نباید اجازه دادکه مسائل بزرگ نمایی شود و همه باید در راستای حل معضل، پیشبرد امور و جلوگیری از سیاست زدگی در کشور بیش از پیش بکوشیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور؛ بیکاری و درآمد کم را یک معضل دانست و گفت: باید منابع ملی در سایه برنامه ریزی و اتحاد به بهترین شكل استفاده شود تا رفع مشکلات مردم و ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی کشور تسریع شود.
حجت السلام و المسلمین محمدیان اظهار کرد: جلوگیری از واردات کالای قاچاق از مهمترین راه های ایجاد اشتغال و ارتقای سطح معیشت مردم است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور عنوان کرد: ملت ایران آزمایش های سختی را پشت سر گذاشته و هر بار این ملت با حضور به هنگام در صحنه عشق و علاقه خود را به نظام اسلامی نشان دادند و توطئه های دشمنان را خنثی کردند.
حجت اسلام و المسلمین محمدیان گفت: این توطئه های دشمنان تنها باعث ریزش تعدادی از شاخ و برگ های پوسیده نظام می شود و آنان به هیچ عنوان نمی توانند به ریشه نظام اسلامی صدمه بزنند چرا که مردم همیشه و در هر شرایطی پشتیبان انقلاب و مقام معظم رهبری و آرمان های امام راحل هستند.