برگزاري کارگاه آموزشی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ کارگاه آموزشی اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر توسط دفتر امور دانشجويان شاهد و ايثارگر با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه اراک در روز دوشنبه 17 مهرماه از ساعت 9:30 الی 12 در محل دانشکده علوم انسانی و با شرکت 12 نفر از اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر  برگزار گردید. از جمله مباحثی که توسط مدرس این کارگاه سرکار خانم دکتر سجادی نژاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت ارائه مطالبی در خصوص آشنایی اساتید با اصول و فنون صحیح مشاوره، نحوه برقراری ارتباط موثر و صمیمانه با دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارائه رویکردهای لازم در جهت رفع مشکلات این عزیزان بود. همچنین در طول برگزاری کارگاه اساتید مشاور محترم دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز ضمن بیان تجارب ارزنده خود در خصوص ارائه مشاوره به دانشجویان، اساتید حاضر در جلسه را از نظرات و پیشنهادات سازنده خود بهره مند نمودند. امید است که  به لطف خداوند متعال  و همراهی و دلسوزی اساتید و مسئولین محترم  و اهتمام ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه های علمی و پژوهشی  شاهد موفقیت های روز افزون این عزیزان باشیم.

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک