برگزاري مراسم بزرگداشت روز معلم

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مراسم بزرگداشت روز معلم 11 ارديبهشت ماه در سالن شهيد چمران دانشكده علوم پايه با حضور رياست دانشگاه، هيأت رئيسه و اساتيد محترم و كارشناسان آموزشي گروههاي آموزشي برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر حميدي رياست دانشگاه ضمن تبريك و تهنيت به مناسبت ميلاد انوار كربلا بر تلاش و جديت در عرصه فعاليتهاي آموزشي تاكيد نمودند. در ادامه ايشان به ارتقاء رتبه علمي كشور در نمايه استنادي isi و اسكوپوس اشاره نمودند.

در ادامه گروه هنري "مولانا" به مناسبت ميلاد قمر بني هاشم (عليه السلام) به اجراي سرود و نغمه سرايي پرداختند.

دكتر سليمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه به ارائه گزارش عملكرد حوزه معاونت آموزشي در سال 95 پرداختند. پيگيري تاسيس دو دانشكده حقوق و مديريت و هنر و معماري، پيگيري راه اندازي چند رشته جديد در مقطع كارشناسي ارشد از جمله گزارش ايشان محسوب مي شد.

ارائه گزارش بنياد حامي مردمي توسعه دانشگاه اراك توسط استاد مينا مدير عامل اين بنياد از ديگر برنامه هاي مراسم بود. پس از صحبت هاي استاد مينا از اساتيد بازنشسته، اساتيد و كارشناسان برتر گروههاي آموزشي تقدير به عمل آمد. همچنين از خيرين بنياد حامي مردمي توسعه دانشگاه اراك توسط هيأت رئيسه دانشگاه تقدير صورت پذيرفت. پايان بخش مراسم سخنراني آيت الله حائري شيرازي پيرامون مبحث علوم انساني، علوم تجربي و اهميت آموزش و تعلم بود.

اطلاعیه دانشجویان

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران