برگزاري مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج اساتيد دانشگاه اراك

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اراك روز 12 ارديبهشت ماه در سالن دفاعيه دانشكده علوم انساني برگزار گرديد. در ابتداي جلسه آقاي جمال باقري مسئول بسيج كاركنان دانشگاه اراك بر جهاد علمي، مديريت جهادي در همه ي عرصه هاي جامعه تاكيد نمودند و از فعاليتهاي دكتر حبيبي در دوران تصدي شان در حوزه بسيج اساتيد تقدير نمودند.

در ادامه دكتر ذوالفقاري مسئول بسيج اساتيد استان مركزي اظهار نمودند كه در سال 95 بيش از 20 نشست تحت عنوان حلقه هاي علمي با هدف تربيت نيروهاي علمي براي آينده نظام جمهوري اسلامي برگزار گرديد. برگزاري جلسات تحليل و بررسي مسائل فرهنگي، علمي و سياسي و برگزاري حلقه هاي صالحين با همكاري دفتر نهاد رهبري در دانشگاه از ديگر برنامه هاي ارائه شده توسط ايشان بود.

سرهنگ گلشن زاده جانشين فرمانده سپاه استان مركزي به ايجاد ارتش 20 ميليوني و دفاع همه جانبه از دستاوردهاي انقلاب اسلامي به عنوان يكي از اركان مهم راهبردهاي كلان بسيج اشاره نمودند و تاكيد نمودند كه همه بايد در همه ي عرصه هاي جامعه به دنبال پياده كردن اين امر باشند.

در پايان مراسم از فعاليتهاي دكتر حبيبي تقدير شد و حكم مسئوليت دكتر علي محمدي به عنوان مسئول بسيج اساتيد دانشگاه اراك به ايشان ابلاغ گرديد.

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران