برگزاري مراسم ديد و بازديد نوروزي 1397

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ مراسم ديد و بازديد نوروزي سال1397،روز 14 فروردین ماه در سالن 8 شهريور دانشگاه برگزار گرديد.

در ابتداي اين مراسم دكتر حميدي رياست محترم دانشگاه، ضمن عرض تبريك فرا رسيدن سال نو و آرزوی موفقیت و سلامتی برای دانشگاهیان دانشگاه اراک، بيان نمودند: يكي از مهم ترين الويت ها در سال جديد اين است كه بايد نحوه انديشيدن و حل مسائل و نقادي را به دانشجويان بياموزيم. ايشان سپس با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكيد نمودند: همه ي ما موظف هستيم از كالاي ايراني و توليدات داخلي حمايت نماییم. ايشان افزودند:‌ جهت كارآمد شدن دانشگاهها بايد از پتانسيل هيأت امناء استفاده نمود.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسيني مطلق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض تبريك سال نو، سخنراني خود را با حديثي از اميرالمومنين (عليه السلام) آغاز و بيان نمودند : هر روزي كه انسان در آن معصيت نكند عيد است. در ادامه ايشان به حمايت از توليد ملي تاكيد نمودند.