برگزاري مراسم يادبود شهداي دانشجو دانشگاه اراك و اولين سالگرد شهيد بابايي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ چهارمين سالگرد تدفين شهيد گمنام و يادبود شهداي دانشجو دانشگاه اراك و اولين سالگرد شهادت شهيد بابايي در تاريخ 25 ارديبهشت ماه با حضور سردار محسن كريمي فرمانده سپاه روح الله استان مركزي، خانواده شهيد بابايي و همكاران دانشگاه برگزار گرديد.

ابتدا حضار شركت كننده در مراسم با حضور در مزار شهيد گمنام با قرائت فاتحه و اهداي گل ياد و خاطره اين شهيد بزرگوار را گرامي داشتند.

سپس مراسم ساعت 14 در سالن شهيد چمران دانشكده علوم پايه برگزار گرديد. در ابتدا دكتر حميدي رياست دانشگاه، دانشگاه اراك را به عنوان خانه ي دوم شهيد بابايي معرفي نمودند و بيان نمودند كه دانشگاه اراك به وجود شهيد والا مقامي چون ايشان افتخار مي كند.

سپس دكتر ايماني مقدم مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بيان نمودند كه شهيد تمام مراحل سلوك را در كوتاهترين مسير طي مي نمايد و به گفته مقام معظم رهبري شهداي مدافع حرم اجر دو شهيد را دارند.

اجراي سرود توسط گروه فرهنگي، تربيتي بچه هاي آسمان و مصاحبه با خانواده شهيد بابايي بخش ديگري از برنامه هاي اين مراسم بود.

در ادامه مراسم سردار محسن كريمي فرمانده سپاه روح الله استان مركزي پس از تقدير و تشكر از دست اندركاران اين مراسم بيان نمودند كه تاريخ معلم انسانهاست و به نقش كليدي انسان در ساختن تاريخ اشاره نمودند.

در پايان مراسم حضار شركت كننده در مراسم بر سر مزار شهيد بابايي حضور پيدا نمودند.

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران