برگزاري نشست هم انديشي هيأت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيأت علمي دانشكده علوم پايه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست هم انديشي هيأت رئيسه دانشگاه با اعضاي هيأت علمي دانشكده علوم پايه مورخ 21 اسفندماه 1396 با حضور هيأت رئيسه دانشگاه و اساتيد دانشكده علوم پايه در اتاق شورا دانشكده علوم پايه برگزار گرديد.

در ابتدا دكتر حميدي رياست محترم دانشگاه هدف از برگزاري اين نشست ها را پيگيري سياست هاي ابلاغي وزارت علوم و دولت برشمردند.

ایشان افزودند: انتظارات جامعه از دانشگاهها بسیار بالاست و اساتید نقش بسزایی در ارتقاء سطح کیفی دانشگاهها دارند. وی با اشاره به 2 ماموریت مهم دانشگاهها (ارتقاء سطح کیفی و تحقیق و پژوهش) افزودند: ساماندهی مراکز آموزش عالی از اولویت هایی است که باید توسط وزارت علوم پیگیری گردد.

ریاست دانشگاه اراک افزودند: دانشگاهیان باید درباره ی مسائل حاد جامعه مانند بحران کم آبی، صنعت و اقتصاد پیگیر و برای حل این معضلات راهکار ارائه نمایند. ایشان بر اهمیت نقش پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان حلقه ارتباطی صنعت با دانشگاه ها تاکید نمودند.

دكتر حميدي در ادامه بيان نمودند: ارتقاء سطح کیفی دانشگاهها، ایجاد فضای امن و تامین آزادی های آکادمیک، ارتباط صنعت با جامعه و دانشگاه و بهبود فضای فرهنگی؛ از جمله الويت هاي عمومي و تخصصي وزارت علوم محسوب مي شود كه رياست محترم جمهور در سال 96 به وزارت علوم ابلاغ نمودند و بايد براي پياده سازي اين الويت ها تلاش نمود.

وي افزود: دانشگاه اراك در سال هاي اخير حدود 400درصد رشد جذب بودجه عمراني داشته و جزو برترین دستگاهها در استان در جذب اعتبارات ملي بوده است.

ریاست دانشگاه اراک بیان نمودند: اخيرا گروه رشته های بين رشته اي و فرا رشته اي در راستای تامین نيازها و ضرورت هاي استان و كشور در دانشگاه ايجاد گرديده است.

در پایان رياست محترم دانشگاه بر جذب اعتبارات خارج از دانشگاه از طريق بنياد توسعه مردمي دانشگاه تاكيد نمودند.

كمبود فضای فيزيكي، جذب نيروهاي كارشناس و اپراتور جهت تجهيزات آزمايشگاهي، لزوم حمايت بيشتر از مجلات تخصصي دانشگاه، گرنت پژوهشي ، استفاده از فرصت مطالعاتي كوتاه مدت و تأسيس آكادمي علوم دانشگاه اراك از جمله مباحث مطرح شده توسط اساتيد دانشكده علوم پايه در اين نشست بود.

در ادامه دكتر سليمان نژاد معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه بيان نمودند: مخاطب در رشته هاي سنتي به دليل عدم كارايي و اشتغال كاهش پيدا كرده است. ايشان نقش مديران گروه ها را به عنوان بازوي اجرايي اين معاونت مهم برشمردند و تاكيد نمودند: طبق اعلام آموزشياران 81درصد سرفصل هاي آموزش توسط اساتيد دانشگاه رعايت و اجرا گرديده است . وي در ارتباط با هيأت مميزه و امتيازات مقالات بين رشته اي نيز توضيحاتي ارائه نمودند.

در پايان دكتر فضلعلي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه به جذب اعتبارات پژوهشي خارج از دانشگاه اشاره نمودند. فروش نسخه هاي الكترونيك کتاب های انتشارات دانشگاه در فروشگاه مجازي در سايت جديد دانشگاه، قراردادهاي پژوهشي و مشكلات كسري بودجه پژوهش از ديگر مباحث مطرح شده توسط ايشان بود.