برگزاري نشست هم انديشي هيات رئيسه با اعضاي هيات علمي مرتبه ي استادي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ نشست هم انديشي هيات رئيسه دانشگاه با اعضاي هيات علمي با مرتبه ي استادي با موضوع بررسي شاخص هاي سنجش عملكرد در دانشگاه ها روز شنبه مورخ  12 خردادماه در اتاق شورا ساختمان دكتر قريب برگزار شد.

در این نشست دكتر حميدي، رياست دانشگاه ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات در ماه مبارك رمضان، بيان نمودند: هدف از برگزاري اين نشست را استفاده از نظرات اساتيد در مورد مسائل كلان دانشگاه برشمردند.

وي افزود: بايد با استفاده از راه كارهاي جديد سعي نماييم دانشگاه اراك در شاخص هاي سنجش ارتقاء پيدا كند.

در ادامه دكتر فضلعلي، معاون پژوهشي و فنآوري دانشگاه بيان نمودند: دانشگاه ها نياز دارند براساس شاخص هاي جديد، جايگاه خود را ارتقاء دهند. وي افزود: بايد به سمت كيفي سازي برويم و از اساتيدي كه به كرسي استادي رسيده اند انتظار مي رود ما را در اين امر ياري رسانند.

سپس دكتر سليمان نژاد، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه اظهار نمودند: گسترش رشته هاي آموزشي در شاخص هاي ارتقاء مدنظر بوده است كه در اين راستا رشته هاي حقوق، علوم اقتصاد و فرش به رشته هاي دانشگاه افزوده شده و رشته هاي آمار و صنايع دستي هم امسال اضافه خواهد شد.

ايشان در ادامه بيان نمودند: مهارت محور بودن آموزش ها، اشتغال زايي و اشتغال پذيري يكي ديگر از شاخص هاي ارتقاء در دانشگاه مي باشد.

در ادامه دكتر صادقي، معاون پشتيباني  و توسعه منابع انساني تصريح نمودند: توسعه مديريت يكي از شاخص هاي سنجش عملكرد دانشگاه ها مي باشد كه در اين زمينه نسبت هاي قابل قبولي داشته ايم. وي افزود در بحث مديريت سبز نيز رتبه ي خوبي کسب نموده ایم. وی افزود: عمكرد مطلوب زماني حاصل مي شود كه در زمينه ي پژوهشي رشد قابل توجهي داشته باشيم كه اين مهم با تلاش اعضاي هيات علمي محقق مي شود.

در پايان اعضاي محترم هيات علمي با مرتبه ي استادي به ارائه ي پيشنهادات و نظرات و همچنين ارائه راه حل هايي جهت رفع مشكلات و موانع ارتقاء دانشگاه پرداختند.