برگزاري همايش كارآفريني در بستر فناوري اطلاعات

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ "همايش كارآفريني در حوزه فناوري اطلاعات" به همت معاونت پژوهشی و فناوری با همكاري اداره فناوري اطلاعات استانداري مركزي و انجمن علمي مهندسي كامپيوتر و پارك علمك و فناوري استان مركزي  يكشنبه 6 اسفندماه در سالن علم الهدي دانشكده فني و مهندسي برگزار گرديد.

در ابتدا دكتر فضلعلي معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن عرض خوشامدگويي و خيرمقدم به میهمانان، هدف از برگزاري اين همايش را ايجاد مشاغل پايدار و خارج از سيستم دولتي براي جوانان توصیف نمودند.

سپس مهندس یساولی، مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری به راهکارها و حمایت های دولت تدبیر و امید و برنامه های تدوین شده در مدیریت فناوری و شبکه دولت استانداری اشاره نمودند.

در ادامه مهندس يساولي گزارشي در مورد فناوري اطلاعات ارائه نموده و افزود بايد توازني بين دانشگاه و بازار كار باشد و رخنه ای که بين دانشگاه و بازار كار وجود دارد را باید برطرف نماييم.

مهندس یساولی به ارائه راه كار هايي از جمله : بهره مندی از طرحهای حمایتی، تسهیلات اشتغال، ارتباط بخش خصوصی اشاره کردند.
در انتها مهندس دانش نماینده اداره کل‌ ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به تشریح مرکز توانمند سازی و تسهیل گری کسب و کارهای فاوای استان همانند جذب ایده ، سرمایه گذار، تیم سازی ، آموزش رایگان، تجاری سازی طرح ها اشاره نمودند.