برگزاری جلسه ساماندهی اراضی دانشگاه اراک با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ دوازدهمين جلسه ساماندهي اراضی ضلع جنوبی دانشگاه اراك با حضور رياست دانشگاه اراك، معاون محترم هماهنگي امور عمراني استانداري، مدير كل راه و شهرسازي استان مركزي و معاونين و مسئولين شهرداري، شورای شهر و اتاق اصناف استان يكشنبه 17 دي ماه در دانشگاه اراك برگزار شد.
در ابتدا دكتر حميدي رياست دانشگاه ضمن عرض خير مقدم، فعالیت های انجام شده توسط كارگروه ساماندهي اراضي ضلع جنوبي دانشگاه اراک را به اختصار بيان نمودند. وی افزود: اين كارگروه در زمان استاندار وقت آقای مهندس مقيمي تشکیل و 11 جلسه تا به امروز برگزار گردیده است.
در ادامه مهندس صورتگر، مدير فني و عمراني دانشگاه اراك به تشريح گزارشي از پروژه های عمراني دانشگاه و اقدامات انجام شده در ارتباط با پیگیری سند دانشگاه و مشاغل مزاحم  حاشیه جاده ملایر – اراک و مکاتبات صورت گرفته با استانداری و وزیر راه و شهرسازی در ارتباط با این موضوع پرداخت. ایشان در ادامه به طرح جامع دانشگاه كه در ضلع شرقي دانشگاه قرار دارد اشاره و اظهار نمود: تقريبا 90درصد از این ابنیه که در این ضلع قراردارند ساخته شده است و طرح ها و نقشه هاي ضلع غربي نیز آماده بهره برداري می باشد. وی به اعتبارات  و بودجه های عمرانی  دانشگاه اشاره و اظهار نمود: براي پروژه هاي در حال ساخت تخصيص خوبي مشخص نگردیده است. ایشان افزودند: مشاغلي كه در حد فاصل دانشگاه اراک و جاده ملایر – اراک قرار گرفته اند جلوه نامناسبی به دانشگاه و شهر اراک داده که این در شأن دانشگاه،دانشگاهيان و شهروندان اراک نمی باشد.
در ادامه مهندس زنديه وكيلي معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مرکزی  اظهار نمود:  تمام مسئولين شهري بايد تلاش و همت خود را معطوف نمایند تا به اهداف مورد نظري كه براي تشكيل اين كارگروه بوده برسيم. ایشان رضایت و خشنودی خود را بابت فعالیتهای عمرانی در دانشگاه اراک در سالهای اخیر اظهار نمودند و افزودند: مشاغل مزاحم و آلاینده مجاور ورودی دانشگاه را ساماندهي خواهيم نمود زیرا این مشاغل جلوه نامناسبی به شهر اراک داده است.