مراسم تكريم و معارفه مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و تقدير از رابطين هم انديشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشكده ها

مراسم تكريم و معارفه مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و تقدير از رابطين هم انديشي نهاد در دانشكده ها 8 خرداد ماه در سالن شهيد چمران دانشكده علوم پايه برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم دكتر حميدي رياست دانشگاه ضمن تهنيت و تبريك به مناسبت فرا رسيدن ماه ميهماني خدا به اهميت فعاليت در محيط دانشگاه اشاره نمودند. در ادامه ايشان از زحمات و تلاش هاي حجت الاسلام دكتر ايماني مقدم تقدير و آرزوي موفقيت براي ايشان نمودند.

سپس حجت الاسلام دكتر ايماني مقدم مسئول سابق نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه مسئوليت داشتن در نظام را در فرصتي مغتنم جهت بهره برداري معنوي برشمردند و به سوابق حجت الاسلام حسيني مطلق مسئول جديد نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك اشاره نمودند.

سخنراني حجت الاسلام تقوي مدير امور دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها بخش ديگر برنامه بود كه ايشان بر تحمل سختي و مشقت در مسير رضاي الهي و شناخت وظيفه و عمل به اين وظيفه در راستاي اسلام و انقلاب اسلامي تاكيد نمودند.

حجت الاسلام دكتر حسيني مطلق مسئول جديد نهاد نماندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بر استفاده از بركات و ثمرات ماه مبارك رمضان اشاره نمودند و در ادامه تاكيد نمودند تمام همكاران در مجموعه نهاد جهت تبيين باورهاي ديني در دانشگاه تمام تلاش و همت خود را در اين عرصه به منصه ظهور مي رسانند.

در پايان حكم مسئوليت حجت الاسلام دكتر حسيني مطلق توسط مدير امور دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها به ايشان ابلاغ گرديد و رياست دانشگاه با اهداي لوح و هديه از زحمات دكتر ايماني مقدم تقدير نمودند و از اساتيد رابط هم انديشي در دانشكده ها نيز تقدير به عمل آمد.

فراخوان بيستمين كنفرانس شيمي فيزيك ايران