نشست هم انديشي دفتر استعداد درخشان با دانشجويان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ نشست هم اندیشی دانشجویان و دفتر استعداد درخشان دوشنبه 14 اسفندماه در سالن علم الهدي دانشكده فني مهندسي برگزار گرديد.
در آغاز نشست دكتر حامد ديلمي، رئيس بنياد نخبگان استان مركزي در مورد تاريخچه و اهداف تشكيل بنياد ملي نخبگان و اعطاي جوايز تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري توضيحاتي ارائه نمودند.
در ادامه دكتر صفي خاني، مدير گروه امور دانشجويان استعدادهاي درخشان در مورد چگونگي پذيرش بدون آزمون، نحوه ي عضويت در دفتر استعدادهاي درخشان و چگونگي انتخاب نفرات برتر در پذيرش بدون آزمون اطلاعاتي در اختيار دانشجويان قرار دادند.
در انتها دكتر پاينده، مدير ارتباط با صنعت در مورد دفتر امور نخبگان شهيد فهميده دانشگاه اراك، معرفي دفتر و  خدمات دفتر توضيحاتي ارائه نمودند.