افتتاح دانشكده علوم ورزشي و برگزاري جشن دانش آموختگي دانشجويان علوم ورزشي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك؛ آيين افتتاح دانشكده علوم ورزشي و جشن دانش آموختگي دانشجويان رشته علوم ورزشي با حضور دكتر صديقي رئيس سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، دكتر پوركياني مدير كل تربيت بدني سازمان امور دانشجويان و مهندس پرهيزكار معاون پشتيباني سازمان امور دانشجويان وزارت علوم در تاريخ 23 ارديبهشت ماه در سالن ورزشي فجر دانشكده علوم ورزشي برگزار گرديد.

پس از افتتاح دانشكده علوم ورزشي توسط دكتر صديقي، هيأت همراه ايشان و هيأت رئيسه دانشگاه از بخش هاي مختلف دانشكده بازديد نمودند.

پس از بازديد، مدعوين و هيأت رئيسه دانشگاه در مراسم دانش آموختگي دانشجويان علوم ورزشي ورودي سال 92 شركت نمودند. در ابتداي مراسم دكتر حميدي رئيس دانشگاه ضمن تبريك و تهنيت به مناسبت نيمه شعبان بر تكميل پروژه هاي عمراني دانشگاه تاكيد نمودند. سپس دكتر خواجوي رئيس دانشكده علوم ورزشي گزارشي از عملكرد دانشكده، تعداد دانشجويان مقاطع تحصيلي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري ارائه نمودند. اجراي حركات ورزشي پهلواني و زورخانه اي، اجراي استند آپ كمدي، برگزاري مسابقات ورزشي از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

در ادامه ي مراسم 4 نفر از دانشجويان علوم ورزشي به بيان مشكلات و دغدغه هاي خود پرداختند كه دكتر صديقي به تعدادي از اين مشكلات در صحبت هاي خود پاسخ نمودند.

در پايان مراسم دانش آموختگي دانشجويان رشته علوم ورزشي ورودي سال 92 با حضور دكتر صديقي و هيأت رئيسه دانشگاه برگزار گرديد.

رویدادهای خبری

کانال تلگرام رسمی دانشگاه اراک