Opening of the industrial production line for pharmaceutical and food products

Opening of the industrial production line for pharmaceutical and food products

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ مراسم افتتاح خط تولید صنعتی فریز درایر های دارویی و غذایی شرکت تکوین آزمایش پارسه روز سه شنبه 16 مردادماه در حاشیه سفر معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور به اراک و با حضور استاندار مرکزی، رئیس دانشگاه اراک و روسای دانشگاههای استان برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر مجتبی ذوالفقاری عضو هیأت علمی گروه مکانیک دانشگاه اراک و مدیر عامل شرکت تکوین آزمایش پارسه گزارشی از روند فعالیت، دستاوردها و محصولات فناورانه شرکت ارائه نمودند.

در ادامه استاندار استان مرکزی افزود: نخبگان و دانشمندان ایران اسلامی با وجود محدودیت هایی که وجود دارد، هر روز جلوه های جدید افتخار آفرینی و درخشش را در مرزهای دانشی و فناوری نمایان می کنند که این سرمایه بزرگ کشور است.
وی بیان کرد: نمونه ای از این افتخارات، راه اندازی خط تولید صنعتی فریزدرایرهای دارویی و غذایی در شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه اراک است که با یک کار تیمی و مشارکت 30 نفر از نخبگان و دانشمندان استان مرکزی ایجاد شده و می تواند کشور را در مسیر رشد و پیشرفت بیشتر قرار دهد.
استاندار مرکزی ادامه داد: فعالیت این شرکت ها پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یاوه سرایی های دشمنان نظام است.
آقازاده اظهار داشت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان دارد و جوانان باید با تلاش ویژه در این شرکت ها بیش از پیش ورود کنند.

در حاشیه این افتتاح دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: شرکت های دانش بنیان جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر بیش از 500 میلیون دلار صادرات دارند و افزایش ارزش افزوده تا مرز یک میلیارد دلار با جدیت دنبال می شود.

دکتر سورنا ستاری در جریان سفر به اراک و بهره برداری خط تولید صنعتی فریزدرایرهای دارویی و غذایی شرکت دانش بنیان تکوین پارسه اراک در جمع خبرنگاران افزود: برنامه مفصلی در حوزه صادرات شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در جمهوری اسلامی ایران در حال پیاده سازی است که اجرای کامل آن می تواند به توسعه مناسبات اقتصادی و صادراتی کشور کمک شایانی کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: سالانه حدود چهار هزار نفر از نخبگان شرکت های دانش بنیان در راستای این قانون، معاف از خدمت سربازی می شوند.
ستاری اظهار داشت: جوانانی که در واحدهای دانش بنیان فعالیت دارند، به دنبال استخدام شغلی نیستند و تنها با تکیه بر داشته های خود و بهره گیری از ظرفیت های بومی و ملی، اقتدار و شکوفایی کشور را دنبال می کنند.
معاون رئیس جمهوری در خصوص راه اندازی خط تولید صنعتی فریزدرایرهای دارویی و غذایی شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه اراک نیز گفت: این خط بسیار اقتصادی است و می تواند بازار بزرگی در صنایع غذایی داخل ایجاد کند.
ستاری افزود: این خط تولید، توانایی افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی را داراست و ضایعات این بخش را به صورت چشمگیری کاهش می دهد.
شایان ذکر است خط تولید صنعتی فریزدرایرهای دارویی و غذایی شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه اراک ظرفیت تولید سالانه 50 دستگاه فریزدرایر دارویی و غذایی را دارد.
20 میلیارد ریال اعتبار برای بهره برداری از این خط تولیدی هزینه شده و با راه اندازی آن زمینه اشتغال 20 نفر در اراک ایجاد شده است.
با بهره برداری از خط تولید صنعتی فریزدرایرهای دارویی و غذایی در اراک سالانه حدود 500 هزار دلار ارز آوری برای کشور به ارمغان آمده است.
شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه اراک از سال 88 در شهرک صنعتی شماره یک اراک فعالیت دارد و هم اکنون 50 نفر به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به کارند.

 

summary-address :