نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر با سهمیه 25% ایثارگری و بالاتر ، مقطع کارشناسی

بسمه تعالی

به آگاهی می رساند سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد  ایثارگر از روز سه شنبه مورخ 1400/9/10 لغایت 1400/9/30 جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کارشناسی ورودی های 98 و ماقبل با شرایط ذیل فعال می باشد .

متقاضیان می بایست با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان به آدرس portal.saorg.ir نسبت به ثبت درخواست  و دریافت کد رهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همین سایت مشاهده نمایند .

1 -این شیوه  نقل و انتقال صرفا  به دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای سهمیه 25% ایثارگری و بالاتر تعلق می گیرد.( متاسفانه درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر دارای سهمیه 5% ایثارگری بررسی نشده و ترتیب اثر داده نخواهد شد و این دانشجویان باید مانند سایر دانشجویان از طریق سامانه خدمات آموزشی اقدام نمایند . )

2 - دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی و یا حکم مشروط داشته اند لازم است در سامانه ثبت  نام و حتما شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.

3- دانشجویان متقاضی می بایست فرم تعهد نامه نقل و انتقال را( جهت ارائه تعهد برای کسب شرایط نقل و انتقال خصوصا معدل تعیین شده کمیسیون و عدم هرگونه تقاضا و اعتراض در صورت عدم کسب شرایط توسط دانشجو )  که در سامانه سجاد و در پایین همین صفحه نیز بارگزاری شده  تکمیل و ضمیمه درخواست خود نمایند .( در محل تعیین شده سامانه سجاد بارگزاری نمایند ).

4-با توجه به اینکه  امکان بررسی درخواست های خارج از سامانه وجود ندارد شایسته است کلیه متقاضیان در موعد مقرر به سامانه مذکور مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایند.

5 - رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می پذیرد .

- فرزند اناث شهید

- فرزند ذکور شهید

- همسر شهید

- جانباز 25% الی 49 %

- همسر جانباز 50 % و بالاتر

فرزند اناث جانباز 50% و بالاتر و آزاده

- فرزند ذکور جانباز 50% و بالاتر و  آزاده

- همسر جانباز 25%  و بالاتر

- فرزد اناث جانباز 25%  الی 49%

- فرزند ذکور جانباز 25% الی 49 %

جهت مشاهده فرم تعهد نامه نقل و انتقال اینجا کلیک نمایید .