عرض تبریک به دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود و خانواده های محترم آنان

بسمه تعالی

سپاس بی کران خداوندی را که رحمت بی پایان خود بر انسان کامل نموده و ایشان را به زیورعلم و دانایی آراسته است  .

فرا رسیدن سال تحصیلی جدید ، بهار علم و معرفت که توام با رشد و بالندگی و تلاش چشمگیر جامعه ی دانشگاهی است را به تمامی دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر و خصوصا دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود و خانواده های محترمشان تبریک عرض می نمائیم.

تردید نداریم که با تلاش و کوشش فرزندان سخت کوش و خصوصا شما یادگاران معزز شاهد و ایثارگر، سال تحصیلی غرورآفرینی برای دانشگاه پرافتخار ما رقم خواهد خورد , جدّ و جهد و همت امروزی گرچه تامین دنیوی و اخروی شماست اما تضمینی برای پیشرفت و تعالی جامعه و کشور عزیزمان نیز هست.امید است در کنار تحصیل علم با ورود آگاهانه به فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه و ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و پایبندی به مراتب والای ارزش های اخلاقی از فرهیختگان دانشگاه و جامعه خود باشید.

مایه ی سربلندی و خرسندی است که افتخار خدمتگزاری جامعه گرانقدر شاهد و ایثارگر به ما ارزانی گردیده و از این حیث شاکر درگاه خداوند منانیم و از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیقاتمان را در جمیع جهات خواستاریم .

پایدار و پیروز باشید

"دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه اراک"