گروه مهندسی مواد و متالورژی

گروه مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه اراک با هدف تربیت متخصصان این رشته در مقطع کارشناسی در سال 1390  با پیگیری های آقای دکتر میرزاخانی در دانشگاه اراک تاسیس و با دورنگاری نزدیک به دنبال گسترش این رشته و پذیرش دانشجو در همه مقاطع (کارشناسی ارشد و دکتری) بوده است.
این گروه در کنار گروه های مهندسی عمران، کامپیوتر، شیمی، مکانیک، برق و صنایع زیرمجموعه دانشکده فنی و مهندسی است. در حال حاضر این دانشکده در رشته مهندسی مواد- متالورژی صنعتی در مقطع کارشناسی وو گرایش شناسایی و انتخاب مواد در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

گروه مهندسی متالورژی و مواد در حال حاضر دارای 240 دانشجو در مقطع کارشناسی و 27 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می باشد.

گروه مهندسی متالورژی و مواد در حال حاضر 9عضو هیات علمی تمام وقت با مدرک دکتری دارد. همچنین این گروه دارای 7 آزمایشگاه و کارگاه شامل: جوشکاری، آزمایشگاه عملیات حرارتی، انجماد و ریخته گری، آزمایشگاه خواص مکانیکی و شکل دهی فلزات، آزمایشگاه متالوگرافی و بررسی ریزساختار و کارگاه عمومی است.

توسعه و ارتقاء کمی و کیفی فضای آموزشی و پژوهشی دانشکده، جذب اعضاء هیات علمی توانمند، راه اندازی گرایشهای جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی، انتشار ژورنال تخصصی معتبر، ارتقاء کمی و کیفی مقالات علمی اعضاء هیات علمی و دانشجویان و جذب طرح های تحقیقاتی برون دانشگاهی از جمله اهدافی است که امیداست به یاری خدا دانشکده در آینده به این اهداف دست یابد.