نشست "چگونه با کنکور آشنا شویم" برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ نشست "چگونه با کنکور آشنا شویم" با حضور معاون اجرایی امور آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاون دانشجویی و فرهنگی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی و ۲۵۰ نفر از دانشجویان شهر اراک ۱۲ اسفند ماه در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر سلیمان نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک بیان نمود: دانشگاه اراک در کسب رتبه های برتر علمی و پژوهشی بسیار خوش درخشیده است. تعداد مقالات ژورنال های علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید دانشگاه هر روز رو به افزایش است. همچنین بعد از فارغ التحصیلی دانشجویان تعداد چشم گیری از رتبه های تک رقمی کنکور کارشناسی ارشد نیز سهم دانشجویان دانشگاه اراک است.

وی افزود: دانشگاه اراک و اساتید دانشگاه اراک بعد از اعلام نتایج کنکور آماده ارائه مشاوره های انتخاب رشته رایگان به داوطلبین می باشد.

مجتبی حیدری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان نمود: پیوند بین آموزش و پرورش با دانشگاه اراک در سطح مطلوبی است و تلاش ما در این است که بتوانیم از این ظرفیت استفاده نماییم؛ که با عنایت های ریاست دانشگاه امیدواریم بتوانیم این تعامل ها رو بیشتر نماییم. ما در برنامه هایی که دانشگاه اراک برای تعامل دانش آموزان با دانشگاه اراک برگزار می نماید مانند مسابقات رباتیک شرکت می کنیم.

در ادامه مهندس رحیمیان معاون اجرایی امور آزمون های سازمان سنجش آموزش در این جلسه بیان نمود: دانشگاه اراک با افزایش سطح علمی و گسترش تعداد اعضای هیات علمی به عنوان دانشگاه مادر بسیار توسعه یافته است.

وی افزود: پذیرش آزمون سال ۹۸ در دو بخش انجام خواهد شد: یک بخش سوابق تحصیلی که نیاز به شرکت در کنکور نخواهد داشت و بخش دوم هم به وسیله آزمون صورت می گیرد و شرکت در آزمون الزامی است.
رحیمیان در خصوص پذیرش با سوابق تحصیلی گفت: طبق مصوبات سازمان سنجش تعدادی رشته معرفی شده اند و ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاه باید با پذیرش دانشجو به صورت سوابق تحصیلی صورت گیرد و نیازی به کنکور نیست و البته این رشته‌ها همان رشته‌هایی هستند که در هر سال ظرفیت پذیرش آن‌ها تکمیل نمی‌شود و متقاضیان این رشته‌ها تعداد کمی بوده است.

وی افزود: طبق این مصوبات دانش آموزان از ۲۰ اسفند تا ۲۰مرداد فرصت دارند برای دانشجو شدن با سوابق تحصیلی اقدام نمایند و در این بخش داوطلبانی که هنوز دیپلم دریافت نکرده اند تا شهریور ماه سال ۹۸ فرصت به اخذ آن را دارند و بعد از اخذ می توانند با سوابق تحصیلی دردانشگاه شرکت نمایند.

معاون اجرایی سازمان سنجش ادامه داد: در پذیرش با آزمون هم سوابق تحصیلی تاثیر گذار خواهد بود و مطابق مصوبات ۳۰ درصد در رتبه داوطلبان تاثیر مثبت خواهد داشت و برای داوطلبان نظام قدیم هم ۵ درصد از معدل پیش دانشگاهی و ۲۵ درصد از معدل دیپلم تاثیر مثبت سوابق تحصیلی خواهد بود و البته کسانی که تا مرداد ماه موفق به اخذ دیپلم نشوند سوابق تحصیلی در آزمون تاثیر گذار نخواهد بود.

وی در خصوص کنکور سراسری سال ۹۸ هم گفت: سیزدهم و چهاردهم تیر ماه کنکور برگزار خواهد شد و فرصت ثبت نام کنکور در زمان ۱۹ تا ۲۲ اسفند ماه تمدید خواهد شد و همچنین داوطلبان می توانند به ویرایش اطلاعات خود بپردازند.

سپس دانش آموزان به بازدید از دانشکده های دانشگاه اراک مطابق با رشته تحصیلی مورد علاقه خود در آینده پرداختند و روسای دانشکده ها درمورد رشته ها و سطح علمی و همچنین آینده کاری هر رشته به دانش آموزان توضیحاتی ارائه نمودند.

در پایان مراسم مهندس رحیمیان در نشست خبری با اصحاب رسانه به سوالات خبرنگاران در ارتباط با تغییرات کنکور ۹۸ پاسخ داد.

ضمنا معاون اجرایی امور آزمون های سازمان سنجش در نشستی با عنوان بایسته ها و الزامات برگزاری آزمون با حضور عوامل اجرایی برگزاری آزمون های دانشگاه اراک به بیان نکات اجرایی و حفاظتی پیرامون برگزاری آزمون ها پرداخت.