انتخابات داخلی انجمن دانش آموختگان و جلسه با ریاست محترم دانشگاه اراک
پس از برگزاری دومین نشست هیئتمدیره با حضور آقایان ذوالانواری، مهدیپور، نظامدوست، فدایی و خانمها جواهری و نوری به عنوان اعضای هیئت نظارت و ابلاغ اساسنامه و نتیجه انتخابات مجمع، سومین نشست هیئتمدیره از ساعت 10 صبح روز شنبه 13 شهریور ماه 1395 برگزار گردید و با رأیگیری کتبی سمت اعضای هیئتمدیره تعیین شد.
در ادامه پنجمین نشست از ساعت 11 و ششمین نشست از ساعت 14 و هفتمین نشست با حضور ریاست دانشگاه و آقایان نظامدوست و ذوالانواری، از ساعت 16 برگزار شد که مصوبات نشستهای پنجم تا هفتم، با حضور تمامی اعضای هیئتمدیره: آقایان بیاتانی (رئیس)، فخرایی (نایبرئیس)، رضائی (دبیراجرایی)، تقواییراد (خزانهدار) و خانم نعمتی (منشی و مسؤول دبیرخانه) و همچنین آقایان امامداد و جعفرمنش (اعضای علیالبدل هیئتمدیره) و آقای صیدی (بازرس) برگزار شد.
در این نشست صمیمی آقای دکتر حمیدی ریاست محترم دانشگاه اراک نسبت به تشکیل این انجمن ابراز خرسندی و درخصوص همکاری های بیشتری بین انجمن دانش آموختگان و دانشگاه صحبت کردند.
آقای بیاتانی رییس هیئت مدیره انجمن نیز از همکاری های دانشگاه در برگزاری مجمع عمومی انجمن در تاریخ 31 تیرماه 95 تقدیر و تشکر نمودند.
در ادامه آقایان دکتر رضایی و جناب آقای فخرایی تعدادی از مصوبات انجمن و برنامه های آتی را بازگو کردند و مهندس تقوایی راد موفقیت انجمن دانش آموختگان را در معرفی بهتر دانشگاه اراک به جامعه علمی وجذب خیرین، دانشجویان و اساتیدی که از سطح علمی بالاتری برخوردار هستند بسیار موثر دانست.