به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، جلسه هم اندیشی رئیس پلیس فتا استان مرکزی با مسئولین دانشگاه اراک پیرامون تامین امنیت آزمون های مجازی و جلوگیری از کلاه برداری به وسیله تبلیغات شرکت در آزمون برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمد سلیمان نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اراک و همچنین رییس کارگروه آموزش های مجازی دانشگاه اراک عنوان کرد: در هر شیوه آموزش امکان مشاهده رفتار ناهنجار وجود دارد وروش های ارتباط برخط از این قاعده مستثنی نیست. بدیهی است که توصیه به ارزشیابی مستمر دانشجویان، مطمئن ترین راه برای کنترل این پدیده ناخواستنی در نظام های آموزش عالی جهان است.
وی افزود: در بستر های آموزش مجازی که در دانشگاه اراک فراهم شده است امکان ارتباط مستقیم اساتید و دانشجویان فراهم است که این شیوه تا حد زیادی از کلاه برداری مجرمین به بهانه فروش سوالات آزمون یا شرکت در آزمون به جای دیگری را خنثی می سازد.
سرهنگ آنقی رییس پلیس فتا استان مرکزی در این نشست بیان داشت: اخیراً مشاهده شده برخی از مجرمین سایبری به بهانه فروش جوابیه سؤالات آزمون یا شرکت در آزمون بجای دانشجوی واقعی، مبالغی تحت عنوان بیعانه از متقاضیان دریافت و به این شکل از آنها کلاهبرداری مینمایند.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی بابیان اینکه برگزاری امتحانات آنلاین، از طریق نرمافزارها و لینکهای معرفی شده توسط مراکز آموزش عالی کشور برگزار می گردد عنوان نمود: دانشجویان توجه داشته باشند که تبلیغاتی مانند فروش سوالات امتحانی و آزمونهای آنلاین ، کذب بوده و هدفی به غیر از سودجویی در این تبلیغات وجود ندارد.
سرهنگ آنقی در پایان وظیفه ذاتی پلیس فتا مبنی بر آگاهسازی جامعه هدف را سایت رسمی این پلیس خواند و گفت: در صورت نیاز به کسب اطلاعات در تمامی موضوعات مرتبط با فضای مجازی و مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش تماس با ما در میان بگذارند.