برگزاری جلسه هم اندیشی مدیرکل دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت عتف با هیات رئیسه دانشکاه ارا‌ک

16 07 2023 05:47 کد خبر : 677477 تعداد بازدید : 5356

برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی دانشگاه

 

جلسه هم اندیشی با حضور حجت الاسلام دکتر حسینی مدیر کل دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری و اعضای هیات رئیسه دانشگاه اراک یکشنبه بیست پنجم تیرماه در دانشگاه اراک برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، در این جلسه درخصوص هماهنگی امور جاری هیات ها و ارتقای سطح کیفی فعالیت های این حوزه بحث و تبادل نظر شد.
نماینده وزیر و مدیر کل دفتر هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیات علمی در این نشست گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر مسئله علم ،فناوری ، اخلاق و معنویت تاکید ویژه ای داشتند که می بایست این مهم در دانشگاه مد نظر قرار گیرد.
وی در ادامه ضمن اهمیت به جایگاه دانشگاه در جامعه افزود:دانشگاه ها می توانند منشا اقتدار برای آحاد جامعه باشند .
دکتر حسینی در ادامه بیان کرد:اخلاق اسلامی و معنویت کلید واژه های فعالیت های علمی و آموزشی در دانشگاه ها است. 
وی خاطر نشان کرد:ضامن بقای فعالیت کشور رعایت قانون و قانونمداری است و پایبندی به اصول و قوانین کشور موجبات توسعه و پایداری کشور است.