به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، در جلسه ای میان مسئولین دانشگاه اراک و شهردار کلانشهر اراک،  راه های همکاری مشترک بین دانشگاه اراک و شهرداری کلانشهر اراک بررسی شد. دکتر سعید حمیدی ریاست دانشگاه اراک در این گفت و گو اظهار کرد: ساماندهی اراضی این دانشگاه و انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر از سال ۸۵ آغاز و تاکنون به نتیجه نرسیده‌است. از سال ۹۲ این موضوع با توجه گسترده تری مورد پیگیری قرار گرفت لذا از شهرداری کلانشهر اراک تقاضا داریم که مساعدت های لازم را در جهت احقاق این موضوع انجام دهند. دکتر علیرضا فضلعلی، معاون پژوهش و فناوری نیز در این دیدار با توجه به ظرفیت های گسترده دانشگاه اراک و توانمندی اعضای هیات علمی دانشگاه اراک در پژوهش و ارائه راهکار معضلات شهری اظهار کرد: برخی از ظرفیت های مشترک تخصصی میان دانشگاه اراک و کلان شهر اراک در زمینه های صنعتی و اجتماعی می تواند با استفاده از فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه اراک در شهرداری اراک انجام گیرد. دکتر حامد صفی خانی، مدیر ارتباط جامعه با صنعت دانشگاه اراک نیز در ادامه این جلسه افزود: با توجه به رشته های موجود در دانشگاه اراک و زیرساخت های اجتماعی و صنعتی شهر اراک می توان پروژه هایی از قبیل پارک فرش و موزه شهر را در راستای گسترش فرهنگ و اقتصاد این صنعت، راه اندازی نمود. همچنین در پروژه های عمرانی شهرداری می توان از ظرفیت گروه مهندسی عمران دانشگاه به عنوان ناظر چهارم پروژه های صنعتی استفاده نمود. در پایان مهندس بیاتیان، شهردار کلانشهر اراک با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه تصریح کرد: شهرداری اراک از ظرفیت های گسترده دانشگاه اراک در کلیه مسائل شهری استقبال می کند که در این رابطه چندین تفاهم نامه همکاری در مسائل عمرانی و عملیاتی در آینده ای نه چندان دور به امضا خواهد رسید.    

بررسی راهکار های همکاری مشترک بین دانشگاه اراک و شهرداری کلانشهر اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، در جلسه ای میان مسئولین دانشگاه اراک و شهردار کلانشهر اراک،  راه های همکاری مشترک بین دانشگاه اراک و شهرداری کلانشهر اراک بررسی شد.
دکتر سعید حمیدی ریاست دانشگاه اراک در این گفت و گو اظهار کرد: ساماندهی اراضی این دانشگاه و انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر از سال ۸۵ آغاز و تاکنون به نتیجه نرسیده‌است.
از سال ۹۲ این موضوع با توجه گسترده تری مورد پیگیری قرار گرفت لذا از شهرداری کلانشهر اراک تقاضا داریم که مساعدت های لازم را در جهت احقاق این موضوع انجام دهند.
دکتر علیرضا فضلعلی، معاون پژوهش و فناوری نیز در این دیدار با توجه به ظرفیت های گسترده دانشگاه اراک و توانمندی اعضای هیات علمی دانشگاه اراک در پژوهش و ارائه راهکار معضلات شهری اظهار کرد: برخی از ظرفیت های مشترک تخصصی میان دانشگاه اراک و کلان شهر اراک در زمینه های صنعتی و اجتماعی می تواند با استفاده از فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه اراک در شهرداری اراک انجام گیرد.
دکتر حامد صفی خانی، مدیر ارتباط جامعه با صنعت دانشگاه اراک نیز در ادامه این جلسه افزود: با توجه به رشته های موجود در دانشگاه اراک و زیرساخت های اجتماعی و صنعتی شهر اراک می توان پروژه هایی از قبیل پارک فرش و موزه شهر را در راستای گسترش فرهنگ و اقتصاد این صنعت، راه اندازی نمود.
همچنین در پروژه های عمرانی شهرداری می توان از ظرفیت گروه مهندسی عمران دانشگاه به عنوان ناظر چهارم پروژه های صنعتی استفاده نمود.

در پایان مهندس بیاتیان، شهردار کلانشهر اراک با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه تصریح کرد: شهرداری اراک از ظرفیت های گسترده دانشگاه اراک در کلیه مسائل شهری استقبال می کند که در این رابطه چندین تفاهم نامه همکاری در مسائل عمرانی و عملیاتی در آینده ای نه چندان دور به امضا خواهد رسید.