به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک اولین پیش نشست استانی مرتبط با "چهارمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی حکمرانی متعالی " با موضوع "حکمرانی آموزش عالی در استان مرکزی" در روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1402 با حضور معاون سیاسی استاندار مرکزی و روسای دانشگاه های استان مرکزی در دانشگاه اراک برگزار شد. معاون سیاسی استاندار مرکزی، در این نشست، با اشاره به این سخن از مقام معظم رهبری که "تحول از دانشگاه ها می تواند منشا اثرات خوبی باشد"، بیان داشت: در حوزه حکمرانی اسلامی نیز دانشگاه می تواند محور قرار گیرد و اساسا حکمرانی بدون دانش را نمی توان در ذهن تصور نمود. وی در ادامه افزود: حکمرانی اسلامی بر ۴ پایه  استوار است: حاکمیت، حکومت، مردم و نهادهای مردمی که می توانند در راس قرار بگیرند. نظری با اشاره به اینکه باید تولیدات علمی هم در راستای حکمرانی اسلامی باشد بیان کرد: نیاز است در این حوزه کارهای بزرگی انجام شود و همه بر این واقف هستیم نوع حکمرانی اسلامی با نوع حکمرانی تمام دنیا متفاوت است و ما نمی توانیم الگوهای حکمرانی غربی را پیاده کنیم. وی افزود علیرغم موفقیت در برخی زمینه های حکمرانی، در برخی بخش ها مانند حوزه اقتصادی نتوانستیم به نتیجه مطلوب برسیم که اصلاح این امر باید از دانشگاه ها آغاز شود. نظری ادامه داد: مسیر تحول نیاز به اصلاح، ترمیم و پشتیبانی دارد و این اصلاح می تواند با هدایت و حمایت دانشگاهی با تراز اسلامی صورت پذیرد. در ادامه هر یک از روسای دانشگاه ها به بیان نقطه نظرات خود در خصوص موضوع نشست و نیز ماموریت مراکز آموزش عالی استان پرداختند. لازم به ذکر است همایش "حکمرانی استانی؛ چالش ها و الزامات" به عنوان همایش وابسته به دومین همایش بین المللی حکمرانی متعالی قرار است در تاریخ 9 خرداد ماه 1402 در محل سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) استانداری مرکزی برگزار گردد و دبیرخانه همایش استانی در دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اراک مستقر می باشد.

برگزاری نشست حکمرانی استانی آموزش عالی در دانشگاه اراک

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک اولین پیش نشست استانی مرتبط با "چهارمین همایش ملی و دومین همایش بین‌المللی حکمرانی متعالی " با موضوع "حکمرانی آموزش عالی در استان مرکزی" در روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1402 با حضور معاون سیاسی استاندار مرکزی و روسای دانشگاه های استان مرکزی در دانشگاه اراک برگزار شد.
معاون سیاسی استاندار مرکزی، در این نشست، با اشاره به این سخن از مقام معظم رهبری که "تحول از دانشگاه ها می تواند منشا اثرات خوبی باشد"، بیان داشت: در حوزه حکمرانی اسلامی نیز دانشگاه می تواند محور قرار گیرد و اساسا حکمرانی بدون دانش را نمی توان در ذهن تصور نمود.
وی در ادامه افزود: حکمرانی اسلامی بر ۴ پایه  استوار است: حاکمیت، حکومت، مردم و نهادهای مردمی که می توانند در راس قرار بگیرند.
نظری با اشاره به اینکه باید تولیدات علمی هم در راستای حکمرانی اسلامی باشد بیان کرد: نیاز است در این حوزه کارهای بزرگی انجام شود و همه بر این واقف هستیم نوع حکمرانی اسلامی با نوع حکمرانی تمام دنیا متفاوت است و ما نمی توانیم الگوهای حکمرانی غربی را پیاده کنیم. وی افزود علیرغم موفقیت در برخی زمینه های حکمرانی، در برخی بخش ها مانند حوزه اقتصادی نتوانستیم به نتیجه مطلوب برسیم که اصلاح این امر باید از دانشگاه ها آغاز شود.
نظری ادامه داد: مسیر تحول نیاز به اصلاح، ترمیم و پشتیبانی دارد و این اصلاح می تواند با هدایت و حمایت دانشگاهی با تراز اسلامی صورت پذیرد.
در ادامه هر یک از روسای دانشگاه ها به بیان نقطه نظرات خود در خصوص موضوع نشست و نیز ماموریت مراکز آموزش عالی استان پرداختند.
لازم به ذکر است همایش "حکمرانی استانی؛ چالش ها و الزامات" به عنوان همایش وابسته به دومین همایش بین المللی حکمرانی متعالی قرار است در تاریخ 9 خرداد ماه 1402 در محل سالن جلسات پیامبر اعظم (ص) استانداری مرکزی برگزار گردد و دبیرخانه همایش استانی در دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اراک مستقر می باشد.