به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک  دکتر مهدی رضوانی و دکتر امین میرزایی از  اعضای هیئت علمی مهندسی برق دانشگاه  و گروه تحقیقاتی ایشان اخیرامقاله علمی در مجله(IEEE Journal of Emerging and Selected Topics in Power Electronics) که یکی از معتبرترین مجلات مهندسی برق دنیا با ضریب تاثیر 5.972 است به چاپ رسانیده اند. در این مقاله یک مبدل شبه منبع امپدانسی (Quasi Z-Source) جدید پیشنهاد شده است که از تکنیک سوئیچینگ نرم برای روشن و خاموش کردن همه المانهای سوئیچ شونده بهره می برد. مبدل پیشنهادی با داشتن ساختاری مداری ساده تر در مقایسه با ساختارهای مشابه، دارای بهره ولتاژ بالاتر، راندمان بالاتر، حجم مداری کمتر، تلفات توان کمتر و کنترل پذیری ساده تر است. به دلیل مزایا و مشخصات مبدل پیشنهادی، این مبدل در منابع انرژی تجدید پذیر مانند سلول های خورشیدی و سیستم های فتوولتائیک (PV) بعنوان مدار واسط برای افزایش و نیز تنظیم ولتاژ خروجی دارای کاربرد زیادی می باشد. شایان ذکر است این مقاله ارزشمند با همکاری و پژوهش های ارزنده خانم سارا حیدری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق به رشته تحریر درآمده است. تیتر مقاله: Fully Soft Switching Non-Isolated Quasi Z-Source DC-DC Converter with High Voltage Gain روابط عمومی دانشگاه اراک ضمن تبریک برای این دستاورد ارزشمند از خداوند بزرگ موفقیت روز افزون را برای محققان این مقاله خواستار است.

طراحی مبدلی کاربردی با راندمان و کنترل پذیری بالا توسط محققین دانشگاه اراک

دکتر مهدی رضوانی، عضو هیات علمی دانشگاه اراک و تیم تحقیقاتی ایشان موفق به چاپ مقاله ای کاربردی در زمینه مبدل های انرژی در یکی از معتبرترین مجله مهندسی برق دنیا شده اند.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک  دکتر مهدی رضوانی و دکتر امین میرزایی از  اعضای هیئت علمی مهندسی برق دانشگاه  و گروه تحقیقاتی ایشان اخیرامقاله علمی در مجله(IEEE Journal of Emerging and Selected Topics in Power Electronics) که یکی از معتبرترین مجلات مهندسی برق دنیا با ضریب تاثیر 5.972 است به چاپ رسانیده اند.


در این مقاله یک مبدل شبه منبع امپدانسی (Quasi Z-Source) جدید پیشنهاد شده است که از تکنیک سوئیچینگ نرم برای روشن و خاموش کردن همه المانهای سوئیچ شونده بهره می برد. مبدل پیشنهادی با داشتن ساختاری مداری ساده تر در مقایسه با ساختارهای مشابه، دارای بهره ولتاژ بالاتر، راندمان بالاتر، حجم مداری کمتر، تلفات توان کمتر و کنترل پذیری ساده تر است. به دلیل مزایا و مشخصات مبدل پیشنهادی، این مبدل در منابع انرژی تجدید پذیر مانند سلول های خورشیدی و سیستم های فتوولتائیک (PV) بعنوان مدار واسط برای افزایش و نیز تنظیم ولتاژ خروجی دارای کاربرد زیادی می باشد.


شایان ذکر است این مقاله ارزشمند با همکاری و پژوهش های ارزنده خانم سارا حیدری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق به رشته تحریر درآمده است.


تیتر مقاله: Fully Soft Switching Non-Isolated Quasi Z-Source DC-DC Converter with High Voltage Gain

روابط عمومی دانشگاه اراک ضمن تبریک برای این دستاورد ارزشمند از خداوند بزرگ موفقیت روز افزون را برای محققان این مقاله خواستار است.