بیانیه رئیس دانشگاه اراک در محکومیت اهانت به قرآن کریم

بسم الله الرحمن الرحیم.

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ ﴿سوره صف، آیه ۸﴾ می خواهند نور خدا را با دهان هایشان خاموش کنند در حالی که خدا کامل کننده نور خود است، گرچه کافران خوش نداشته باشند.

رفتار بی شرمانه فردی ملحد در هتک حرمت قرآن کریم در کشور سوئد که همزمان با اجتماع عظیم مسلمانان در سرزمین وحی روی داد، قلب مسلمانان جهان را جریحه دار کرد. آنچه که بر قبح این رفتار اسلام ستیزانه افزوده است، انجام این عمل با حمایت مستقیم پلیس سوئد و با توجیه آزادی بیان! است. بسیار عجیب است کشوری که در آن اجازه دفاع از رساله به دانشجویی که رساله خود را تقدیم به قهرمان مبارزه با تروریسم، یعنی شهید قاسم سلیمانی، کرده است داده نمی شود، حالا مجوز اهانت به مقدسات و تعرض به حقوق بیش از دو میلیارد مسلمان را داده و نام آزادی بیان! را بر آن می گذارد. قطعا پشت پرده چنین اتفاقات گستاخانه ای، دست های پلیدی است که گسترش اسلام عزیز را مانع قدرت طلبی و حیات سیاسی خود می دانند، اما چنین رفتارهایی تنها نشان دهنده اوج عجز و ناتوانی آنان در مقابله منطقی و عقلانی با قرآن است و لذا به فهماندن حقانیت قرآن بیشتر کمک خواهد کرد. اینجانب ضمن محکومیت این اقدام نفرت انگیز، از همه آزادمردان جهان به ویژه دولت مردان کشورهای اسلامی می خواهم به هر نحو ممکن اعتراض و انزجار خود را نسبت به اهانت به ساحت قرآن کریم اعلام داشته و نهادهای بین المللی و دولت سوئد را وادار به واکنش مناسب در برابر این قبیل اعمال گستاخانه و وهن آمیز نمایند.