تجهیزات

ترازوی دیجیتال: اندازی گیری مواد با دقت 0/001 AND

آون : تا دمای 220 درجه سانتی گراد Memmert

کوره: دمای تا حدود 1200 درجه سانتی گراد Griffin Electric Furnace

سانتریفوژ: جهت جداسازی نمونه ها  Fare test

آون: جهت خشک کردن مواد Fater Electronic

شیکر: قابلیت هم زدن واکنش با تنظیم دما و زمان Holdeker 5000D

دستگاه اندازه گیری نقطه ذوب Electrotermal

التراسونیک: جهت پخش کردن همگن مخلوط واکنش با قابلیت تنظیم دما و زمان  Baker

همزن مکانیکی: جهت هم زدن مخلوط واکنش Teif Azma Tab

آون خلا: محفظه ای جهت خشک کردن در خلاء Atra

یخچال: نگه داری بعضی مواد و بعضی از محصولات واکنش ها Antique