نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

اردوی علمی همدان دانشجویان درس اقتصاد گردشگری

اردوی علمی همدان دانشجویان درس اقتصاد گردشگری

روز پنجشنبه مورخ 7 دی‌ماه 1402 گروهی از دانشجویان اقتصاد در درس اقتصاد گردشگری به سرپرستی مدیر گروه اقتصاد جناب آقای دکتر محمد سعید ذبیحی دان و استاد درس جناب آقای دکتر عباس خسروانی و مساعدت و همکاری ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر حسینی به شهر همدان جهت بازدید علمی از مراکز گردشگری و تاریخی شهر همدان سفر کردند. با هماهنگی‌های انجام شده توسط آقای دکتر خسروانی و آقای دکتر ذبیحی دان با شورای اسلامی شهر همدان، تمامیِ هزینه‌های سفر، از قبیل صبحانه، نهار، اتوبوس درون‌شهری و هزینه بلیط های بازدید از مراکز تاریخی و گردشگری همدان و... را شورای اسلامی شهر همدان پرداخت و این سفر برای دانشجویان به صورت رایگان برگزار گردید.
گزارش سفر:
دانشجویان درس اقتصاد گردشگری ساعت 5:30 صبح عازم شهر همدان شدند و در ساعت 8:30 صبح به شهر تاریخی همدان رسیدند. در ابتدا به آرامگاه بوعلی همدان رفتند که با استقبال گرم اعضای شورای اسلامی شهر همدان مواجه شدند.
اعضای همراه:
آقای مهندس قانع: معاونت محترم بازآفرینی سازمان عمران، بازآفرینی و فضاهای شهری شهرداری همدان
آقای مهندس زندی: مدیر محترم امور طراحی  سازمان عمران، بازآفرینی و فضاهای شهری شهرداری همدان
آقای مهندس بادامی نجات: رئیس محترم کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان
آقای مهندس صیفی کار همدانی: عضو کمیته گردشگری مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان
آقای مهندس حمید آذر: دبیر محترم کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان
 سپس با همراهی اعضای شورای اسلامی شهر همدان از بازار سنتی شهر همدان بازدید کردند. بعد از صرف صبحانه در یکی از رستوران‌های سنتی شهر همدان از شهر تاریخی هگمتانه بازدید شد. در تمامی بازدیدها مسائل اقتصادی و آثار اقتصادی هر کدام از آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و جناب آقای مهندس محمد صیفی‌کار همدانی به طور کامل تاریخچه، ویژگی‌های اقتصادی و آثار هر کدام را مطرح کردند. در ادامه بعد از صرف ناهار، از مجموعه گردشگری و تاریخی گنجنامه بازدید شد. آخرین بازدید در این سفر، بازدید از شهر جهانی سفال (لالجین) بود. در پایان دانشجویان با ظرفیت‌های اقتصادی شهر همدان در حوزه گردشگری آشنا شدند و دریافتند که این موارد تا چه حد می‌تواند تولید ناخالص داخلی شهر و استان را افزایش و باعث رشد و رونق منطقه شود.