آیین جشن دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

آیین جشن دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

آیین جشن دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

آیین جشن دانشجویان جدید الورود دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه اراک با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران گروههای آموزشی در سالن اجتماعات شهید علم الهدی برگزار شد.

دکتر سعید حمیدی رئیس دنشگاه اراک در جمع دانشجویان جدیدالورود اظهار داشتند: لازمه توسعه پایدار، نیروی انسانی ماهر و متخصص است. رشد و توسعه در کشور صورت نمی گیرد مگر با نیروی انسانی متخصص و متعهد، اگردر گذشته اهمیت یک کشور به منابع و معادن نفت ،گاز مس و... بود ولی امروزه اهمیت یک کشور به نیروی انسانی تحصیل کرده و توانمند است که میتواند در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.

دکتر ابوالفضل براتی رئیس دانشکده فنی و مهندسی نیز ضمن خیر مقدم به دانشجویان گفت: دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه اراک از موقعیت بسیار خوبی در زمینه آموزش و پژوهش برخودار است.  در حال حاضر دانشجویان در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول تحصیل می باشند. در امر پژوهش نیز بیش از 15شرکت دانشگاهی فعالیت دارند که از این تعداد 8 شرکت دانش بنیان می باشند.


اخبار و دستاورد ها

آرشیو خبرها
« بازگشت

کشت کاهو به روش هیدروپونیک لوله ای در گلخانه دانشکده کشاورزی

کشت کاهو به روش هیدروپونیک لوله ای در گلخانه دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ کشت کاهو به روش هیدروپونیک لوله ای برای اولین بار در دانشکده ی کشاورزی انجام شد. در این روش گیاه در خاک کاشته نمی شود و مواد غذایی مورد نیاز گیاه از طریق محلول غذایی در اختیار ریشه ها قرار می گیرد .برای استوار قرار گرفتن گیاه از روش ها و بسترهای مختلفی استفاده می شود.
در روش کشت لوله ای جریان باریکی از آب و مواد غذایی درون یک سری لوله افقی که به عنوان محیط کشت استفاده شده اند حرکت دارد و به دلیل جا به جایی مداوم، محلول سرشار از اکسیژن است و در نتیجه بهبود تهویه، محصول مرغوبی تولید می شود. در این روش هزینه نصب و راه اندازی پایین بوده و کاربری سیستم آسان است و در عین حال از فضای موجود استفاده حداکثری خواهد شد.
همچنین باعث افزایش نسبت سطح به حجم محلول شده و از غوطه وری ریشه ها در محل جلوگیری می کند و ریشه های گیاه به منابع کافی آب و اکسیژن و مواد غذایی دسترسی دارند.با این روش می توان سبزیجات برگی مثل کاهو، اسفناج، ریحان و ... را در شرایط مختلف و فضاهای کوچک تولید نمود.


دانشکده ها

ویدیو ها