Asset Publisher

از کتاب "پرواز از تپه های اوین" به نویسندگی دکتر سید عبدالعلی ذوالانوار رونمایی شد

از کتاب "پرواز از تپه های اوین" به نویسندگی دکتر سید عبدالعلی ذوالانوار رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ از کتاب "پرواز از تپه های اوین" به نویسندگی دکتر سید عبدالعلی ذو الانوار عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه اراک رونمایی شد.

وی در مراسم رونمایی از این کتاب  در جهاد دانشگاهی استان با تأکید بر اینکه این کتاب بیشتر حالت تاریخ شفاهی دارد گفت: با کمک میثم امانی، کار جمع آوری، تنظیم و چاپ کتاب حدود ۳ سال طول کشید.
برادر شهید کاظم ذوالانواری ادامه داد: برای کسانی که دوران قبل از انقلاب اسلامی را درک نکردند و حتی افرادی که در آن دوران زندگی می‌کردند اما از جریان انقلاب دور بودند و ماری به اتفاقات جامعه نداشتند، تصور آنچه بر سر مبارزین و انقلابیون آمد، کاری غیر ممکن است.

وی ادامه داد: بنده سال ۱۳۵۰ در مشهد در سلول انفرادی بودم که به صورت اتفاقی نیز متوجه شدم آیت‌الله خامنه‌ای نیز در همان زندان در سلول انفرادی هستند، فضای خفقان آن دوران بسیار شدید بود و حتی وزارت‌خانه‌ای به نام دربار تمام حرکات افرادی که کوچک‌ترین شکی به آنها داشتند را رصد می‌کرد این وزارتخانه برای خودش ردیف بودجه داشت.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: دربار تمام تلاش خود را می‌کرد تا مردم در جریان اتفاقات و دستگیری‌ها قرار نگیرند. حتی زمینه را برای فساد جوانان فراهم می‌کردند تا کاری به امور جامعه نداشته باشند، در چنین فضایی مردم حق نوآوری، اعتراض، کتاب خواندن و حتی اختیار نوامیس خود را هم نداشتند نباید از شرایط و فضای آن دوران و مشقاتی که مبارزان انقلابی کشیدند به سادگی عبور کرد.
برادر شهید کاظم ذوالانواری ادامه داد: در آن دوران مردم درگیر فقر بودند و حتی خیلی‌ها در جریان اتفاقات کشور مانند حضور مستشاران آمریکایی و پول‌هایی که به آنها داده می‌شد قرار نمی‌گرفتند، در این فضا افرادی مانند شهید ذوالانواری در برابر رژیم قد علم کردند.
وی افزود: در جنگ تحمیلی دشمن مشخص بود و جریان مبارزه ساز و کار داشت اما در مبارزات قبل از انقلاب فضا غبارآلود بود و رژیم از هر ابزاری برای رصد فعالیت‌های انقلابیون استفاده می‌کرد هر چند بسیاری از مردم هم به پشتوانه و رهبری علمای دینی وارد جریان مبارزه شدند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: شهید ذوالانواری مظلوم واقع شد، مدتی را در تشکیلات مجاهدین بود تا اینکه در سال‌های ۵۲ این تشکیلات دچار انحراف شد و خود را خارج کرد اما مجاهدین تلاش داشتند فعالیت‌های این شهید را به نفع خود مصادره کنند حتی قبر شهید کاظمی مشخص نبود و اجازه برگزاری مراسم ختم هم به ما نداند که خوشبخانه بعد از انقلاب، قبور شهید کاظمی و دوستان ایشان که در یک گروه ۹ نفره، بعد از آزادی از زندان در تپه‌های اوین به رگبار بسته شدند شناسایی شد هدف ما از چاپ چنین کتابی رفع این مظلومیت بود.
وی افزود: البته پیش از این نیز، کتاب «نامی که ماند» با همین محتوا چاپ و منتشر شد اما این کتاب بیشتر نگارش پژوهشی دارد و برای عموم مردم قابل استفاده نبود؛ لذا در کتاب «پرواز از تپه‌های اوین» تلاش کردیم همان محتوا با قلمی ساده‌تر برای مردم آورده شود در واقع این کتاب مکمل کتاب قبلی است.


دانشکده ها

ویدیو ها