به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک،سلسه نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی در دانشکده علوم پایه دانشگاه اراک برگزار شد. موضوع این نشست ارائه و نقد کتاب مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی نوشته حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوطالب خدمتی بود که با حضور اساتید و مسئولان دانشگاه اراک همراه شد.   در این نشست دکتر خدمتی ضمن معرفی بخش های مختلف کتاب به تعریف جامع فساد اداری پرداخت و اظهار کرد:فساد اداری یک اپیدمی جهانی است و مخصوص یک کشور و یک زمان نیست .از زمانی که دولت و نظامی در جهان پدید آمده است به دنبال آن فساد هم بوده است.  وی ضمن برشمردن عواملی که منجر به فساد چشم گیر در یک نظام می شود گفت:برخی عوامل ساختاری و برخی عوامل سیاسی و اداری است که از جمله آن می توان به نظام نادرست استخدامی اشاره کرد. اگر کارگزاران یک نظام به درستی انتخاب بشوند احتمال بروز فساد در آن کمتر خواهد بود.    وی افزود:بحث نظارت و کنترل یکی از رکن های اصلی مدیریت است. اگر در کشور ما عملکرد، طبق دستورات دینی کامل و جامع باشد چنین مشکلاتی پیش نخواهد آمد.    نویسنده کتاب مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی تصریح کرد:یکی دیگر از عوامل بحث حقوق و دستمزد است. که اگر ناکافی باشد زمینه هر چه تمام تر برای فساد فراهم است. در پایان این گفت و گو ، دکتر عباس قاسمی دادستان عمومی و انقلاب استان مرکزی و دکتر سید علیرضا مصطفوی عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه اراک به نقد این کتاب پرداختند.

سلسله نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی در دانشگاه اراک

سلسله نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی در دانشگاه اراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک،سلسه نشست های گفتمان علمی انقلاب اسلامی در دانشکده علوم پایه دانشگاه اراک برگزار شد. موضوع این نشست ارائه و نقد کتاب مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی نوشته حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابوطالب خدمتی بود که با حضور اساتید و مسئولان دانشگاه اراک همراه شد.
 
در این نشست دکتر خدمتی ضمن معرفی بخش های مختلف کتاب به تعریف جامع فساد اداری پرداخت و اظهار کرد:فساد اداری یک اپیدمی جهانی است و مخصوص یک کشور و یک زمان نیست .از زمانی که دولت و نظامی در جهان پدید آمده است به دنبال آن فساد هم بوده است. 
وی ضمن برشمردن عواملی که منجر به فساد چشم گیر در یک نظام می شود گفت:برخی عوامل ساختاری و برخی عوامل سیاسی و اداری است که از جمله آن می توان به نظام نادرست استخدامی اشاره کرد. اگر کارگزاران یک نظام به درستی انتخاب بشوند احتمال بروز فساد در آن کمتر خواهد بود.
 
 وی افزود:بحث نظارت و کنترل یکی از رکن های اصلی مدیریت است. اگر در کشور ما عملکرد، طبق دستورات دینی کامل و جامع باشد چنین مشکلاتی پیش نخواهد آمد.
 
 نویسنده کتاب مبارزه با فساد اداری با رویکرد اسلامی تصریح کرد:یکی دیگر از عوامل بحث حقوق و دستمزد است. که اگر ناکافی باشد زمینه هر چه تمام تر برای فساد فراهم است.
در پایان این گفت و گو ، دکتر عباس قاسمی دادستان عمومی و انقلاب استان مرکزی و دکتر سید علیرضا مصطفوی عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه اراک به نقد این کتاب پرداختند.