به دعوت دانشکده هنر دانشگاه اراک نشستی با موضوع «بررسی چالش‌های توسعه آموزش عالی رشته‌های هنر در استان مرکزی» در تاریخ دوشنبه 25 مهرماه 1401 با حضور مسئولین محترم سازمان‌های متولی هنراستان مرکزی (جناب دکترسینا دلشادی مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی/ جناب رضا میرزایی ریاست محترم حوزه هنری استان مرکزی/جناب آقایان عسگری و فراهانی نمایندگان معاونت متوسطه فنی و حرفه ای وکاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی) سرکارخانم دکتر دست‌رنج ریاست محترم دانشگاه علوم انسانی /جناب دکتر شاه‌حسینی عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی و از فعالین عرصه هنر استان و اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه اراک برگزار گردید. در این نشست ضمن مرور تجارب و بررسی فراز و فرودهای پذیرش دانشجو در رشته‌های هنر در دانشگاه‌های استان، توجه بیشتر به ظرفیت‌های استان و شهرستان و بررسی زیست بوم منطقه در جهت توسعه رشته‌های مورد استقبال و کاربردی با نظر به توان علمی و عملی دانشگاه و نیاز جوانان علاقمند استان مورد تاکید قرار گرفت  توجه به اشباع برخی رشته‌ها در منطقه وحتی کشور و در عین حال کمبود گروه دیگری از رشته هنری در آموزش عالی در سطح منطقه، توجه به آینده شغلی رشته‌ها و بازار کار برای فارغ التحصیلان رشته هنر و همچنین پیوند زدن دانشجویان و فارغ التحصیلان به اشتغال و بازار کار از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست با توجه به علاقمندی و استقبال نوجوانان و جوانان استان از رشته‌های هنر و عدم تنوع رشته‌های هنری چه در آموزش و پرورش و چه در آموزش عالی استان، بر لزوم توسعه هدفمند رشته‌های هنری تاکید شد. در این میان، توجه به رشته‌های بینارشته‌ای و به‌روز که می‌تواند در توسعه و گسترش فرهنگ ایرانی-اسلامی در بعد ملی و بین‌المللی موثر و کارآمد باشد دارای ضرورت و اهمیت ویژه‌ای‌ست و می‌توان رشته‌هایی مانند انیمیشن، چند رسانه‌ای(مولتی مدیا)، تلویزیون و هنرهای دیجیتال و عکاسی را برای ایجاد رشته‌های جدید مد نظر قرار داد. رشته‌های که در دانشگاه‌های کشور کمیاب هستند و به واسطه آن، دانشکده هنر دانشگاه اراک می‌تواند در کشور و منطقه شاخص و سرآمد گردد.  همچنین توجه به رشته‌هایی چون مجسمه‌سازی و نقاشی به جهت تربیت هنرمندانی که بتوانند در حوزه زیباسازی شهر فعالیت موثر داشته باشند و بعد گردشگری فرهنگی استان را فعال‌تر کنند از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.  

نشست بررسی چالش های توسعه آموزش عالی رشته های هنر در استان مرکزی

به دعوت دانشکده هنر دانشگاه اراک نشستی با موضوع «بررسی چالش‌های توسعه آموزش عالی رشته‌های هنر در استان مرکزی» در تاریخ دوشنبه 25 مهرماه 1401 با حضور مسئولین محترم سازمان‌های متولی هنراستان مرکزی (جناب دکترسینا دلشادی مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی/ جناب رضا میرزایی ریاست محترم حوزه هنری استان مرکزی/جناب آقایان عسگری و فراهانی نمایندگان معاونت متوسطه فنی و حرفه ای وکاردانش اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی) سرکارخانم دکتر دست‌رنج ریاست محترم دانشگاه علوم انسانی /جناب دکتر شاه‌حسینی عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی و از فعالین عرصه هنر استان و اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه اراک برگزار گردید.

در این نشست ضمن مرور تجارب و بررسی فراز و فرودهای پذیرش دانشجو در رشته‌های هنر در دانشگاه‌های استان، توجه بیشتر به ظرفیت‌های استان و شهرستان و بررسی زیست بوم منطقه در جهت توسعه رشته‌های مورد استقبال و کاربردی با نظر به توان علمی و عملی دانشگاه و نیاز جوانان علاقمند استان مورد تاکید قرار گرفت

 توجه به اشباع برخی رشته‌ها در منطقه وحتی کشور و در عین حال کمبود گروه دیگری از رشته هنری در آموزش عالی در سطح منطقه، توجه به آینده شغلی رشته‌ها و بازار کار برای فارغ التحصیلان رشته هنر و همچنین پیوند زدن دانشجویان و فارغ التحصیلان به اشتغال و بازار کار از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست با توجه به علاقمندی و استقبال نوجوانان و جوانان استان از رشته‌های هنر و عدم تنوع رشته‌های هنری چه در آموزش و پرورش و چه در آموزش عالی استان، بر لزوم توسعه هدفمند رشته‌های هنری تاکید شد. در این میان، توجه به رشته‌های بینارشته‌ای و به‌روز که می‌تواند در توسعه و گسترش فرهنگ ایرانی-اسلامی در بعد ملی و بین‌المللی موثر و کارآمد باشد دارای ضرورت و اهمیت ویژه‌ای‌ست و می‌توان رشته‌هایی مانند انیمیشن، چند رسانه‌ای(مولتی مدیا)، تلویزیون و هنرهای دیجیتال و عکاسی را برای ایجاد رشته‌های جدید مد نظر قرار داد. رشته‌های که در دانشگاه‌های کشور کمیاب هستند و به واسطه آن، دانشکده هنر دانشگاه اراک می‌تواند در کشور و منطقه شاخص و سرآمد گردد.

 همچنین توجه به رشته‌هایی چون مجسمه‌سازی و نقاشی به جهت تربیت هنرمندانی که بتوانند در حوزه زیباسازی شهر فعالیت موثر داشته باشند و بعد گردشگری فرهنگی استان را فعال‌تر کنند از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.