به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، نشست هیأت های اجرایی جذب دانشگاه های استان های مرکزی و قم و لرستان به میزبانی دانشگاه اراک برگزار شد. در این مراسم دکتر سعید حمیدی ریاست دانشگاه اراک ضمن برشمردن اهداف جلسه گفت: در هیات های جذب استان ها وظیفه سنگینی بر عهده ماست چرا که در  حل مسائل کشور راهی جز علم و فناوری نیست. وی افزود: ما علاوه بر این که وظایف سنگینی در زمینه علم و پژوهش داریم وظیفه دیگری نیز در زمینه انتخاب افرادی که به عنوان هیأت علمی انتخاب می شوند داریم، بدانید که چشم امید  کشور بر جوان هایی است که تحت آموزش شما رشد پیدا می کنند. دکتر کی نژاد، عضو شورای انقلاب فرهنگی و رییس هیات عالی جذب ضمن تشکر از شرکت دانشگاه های استان های لرستان و مرکزی و قم که در جلسه حضور یافته اند گفت: ما جلساتی در روز گذشته در باب افرادی که جذب نشده اند و همچنین جلساتی با کسانی که جذب شده اند  داشته ایم. وی افزود:  در طی یک سال گذشته خوشبختانه مورد خاصی در قالب شکایت از هیأت های جذب وجود نداشته است. رییس هیأت جذب عنوان کرد: نکته دیگر ناهماهنگی در دانشگاه های استان در مورد پذیرش ایجاد شده بود به نحوی که اگر فردی در چند جا درخواست جذب داده بود و جایی پذیرفته می شد، دیگر واحد ها از ان مطلع نمی شدند.  وی تصریح کرد: موضوع مورد بحث بورسیه های بلا تکلیف است. سه سال متوالی در آذرماه ما فراخوان برای این بلاتکلیفان دادیم که ۴۲ نفر ثبت نام کردند و ما به دانشگاه های مختلف ان ها را معرفی کردیم.   وی ضمن اشاره به مصوبات آمایش آموزش عالی کشور گفت: این  آمایش  حدود یک سال و اندی پیش اغاز شده است. کاری که از ما به عنوان هیأت عالی جذب انتظار می رود این است که آمایش را از هر منطقه مسئولان دانشگاه به صورت کلان داشته باشند و در جلسات هماهنگی که دانشگاه های مختلف استان دارند می توانند از تجربیات یکدیگر در زمینه چگونگی جذب دانشجو و راه اندازی رشته های مختلف و پر کاربرد استفاده نمایند. وی در پایان اظهار کرد: امروز آمار جذب ما به ۶۴ هزار از ۹۰ هزار هیات علمی در ده سال اخیر رسیده است.  این نشست، با پرسش و پاسخ نمایندگان دانشگاه های این سه استان ادامه یافت.  

نشست هیات های اجرایی جذب دانشگاه های استان های مرکزی، قم و لرستان

نشست هیات های اجرایی جذب دانشگاه های استان های مرکزی، قم و لرستان به میزبانی دانشگاه اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، نشست هیأت های اجرایی جذب دانشگاه های استان های مرکزی و قم و لرستان به میزبانی دانشگاه اراک برگزار شد.

در این مراسم دکتر سعید حمیدی ریاست دانشگاه اراک ضمن برشمردن اهداف جلسه گفت: در هیات های جذب استان ها وظیفه سنگینی بر عهده ماست چرا که در  حل مسائل کشور راهی جز علم و فناوری نیست.

وی افزود: ما علاوه بر این که وظایف سنگینی در زمینه علم و پژوهش داریم وظیفه دیگری نیز در زمینه انتخاب افرادی که به عنوان هیأت علمی انتخاب می شوند داریم، بدانید که چشم امید  کشور بر جوان هایی است که تحت آموزش شما رشد پیدا می کنند.

دکتر کی نژاد، عضو شورای انقلاب فرهنگی و رییس هیات عالی جذب

ضمن تشکر از شرکت دانشگاه های استان های لرستان و مرکزی و قم که در جلسه حضور یافته اند گفت: ما جلساتی در روز گذشته در باب افرادی که جذب نشده اند و همچنین جلساتی با کسانی که جذب شده اند  داشته ایم.

وی افزود:  در طی یک سال گذشته خوشبختانه مورد خاصی در قالب شکایت از هیأت های جذب وجود نداشته است.

رییس هیأت جذب عنوان کرد: نکته دیگر ناهماهنگی در دانشگاه های استان در مورد پذیرش ایجاد شده بود به نحوی که اگر فردی در چند جا درخواست جذب داده بود و جایی پذیرفته می شد، دیگر واحد ها از ان مطلع نمی شدند.

 وی تصریح کرد: موضوع مورد بحث بورسیه های بلا تکلیف است. سه سال متوالی در آذرماه ما فراخوان برای این بلاتکلیفان دادیم که ۴۲ نفر ثبت نام کردند و ما به دانشگاه های مختلف ان ها را معرفی کردیم.

 

وی ضمن اشاره به مصوبات آمایش آموزش عالی کشور گفت: این  آمایش  حدود یک سال و اندی پیش اغاز شده است. کاری که از ما به عنوان هیأت عالی جذب انتظار می رود این است که آمایش را از هر منطقه مسئولان دانشگاه به صورت کلان داشته باشند و در جلسات هماهنگی که دانشگاه های مختلف استان دارند می توانند از تجربیات یکدیگر در زمینه چگونگی جذب دانشجو و راه اندازی رشته های مختلف و پر کاربرد استفاده نمایند.

وی در پایان اظهار کرد: امروز آمار جذب ما به ۶۴ هزار از ۹۰ هزار هیات علمی در ده سال اخیر رسیده است.

 این نشست، با پرسش و پاسخ نمایندگان دانشگاه های این سه استان ادامه یافت.