به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک دکترمجتبی ذوالفقاری روز یکشنبه 17 اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: تحولات تکنولوژی در عصر کنونی شتاب قابل توجهی گرفته که باید با یک برنامهریزی مدون از این ظرفیت و فرصت، بیشترین بهرهگیری را کرد، در غیر اینصورت نگرانیهایی را ایجاد میکند.
رئیس دانشگاه اراک ادامه داد: نگاه اکوسیستم به مسایل بهویژه در محیط زیست میتواند، توسعه پایدار و اشتغال را به همراه داشته باشد.
وی عنوان کرد: در حوزه محیط زیست و آلایندگی هوا نیز چنانچه انجام فعالیتها با نگاه استارتاپی باشد و منجر به کاهش آلودگی هوا نشود، باید این مهم را مطالبه کرد.
رئیس دانشگاه اراک گفت: در عصر کنونی، چارهای جز نگاه نوآورانه، تخصصی محور، چابک و نتیجهگرا به موضوعات نیست و این تحول و تغییر نگرش در دانشگاهها نیز باید مدنظر ویژه قرار گیرد.
دکتر ذوالفقاری بیان کرد: باید به سمت دانشگاههای جامع، قوی و قدرتمند گام برداشت و نگاه جامع و اکوسیستمی در طراحی صنعت و فناوری نیز لحاظ شود، چرا که جزئینگری، ضربات مهلکی به مسایل می زند.
دکتر صفی خانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اراک نیز در این نشست با اشاره به تبیین ابعاد مختلف رویداد استارتاپی در این دانشگاه گفت: هدف از برگزاری این رویداد استارتاپی، رشد مخاطب و القای این تفکر به دانشجو و مخاطب است تا بدون اکتفا به شغل دولتی، کسب و کاری در حوزه محیط زیست ایجاد کنند که درآمدزایی بالایی داشته باشند.
در ادامه مهندس یوسفی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان افزود: قوانین مناسبی در حوزه محیط زیست، کنوانسیونها، برنامه و بودجه و سیاستهای کلی نظام تدوین شده و چنانچه در این حوزه عملکرد خوبی صورت نگیرد، مدیریتها اصولی نیست و نیاز به تغییر رویکرد در این حوزه به ویژه میان دانشجویان است و برگزاری این نشستها مصداق این مهم است.
وی با بیان اینکه از پسماند به عنوان طلای کثیف یاد میشود، گفت: آمار پسماند روزانه ۳۵۰ تن در روز بود اما اکنون به ۲۵۰ تن در روز کاهش یافته و این کاهش به دلیل جمعآوری آنها توسط افراد است.
دکتر محمد علی داستان رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در ادامه این نشست گفت: هدف از برگزاری این رویداد این است که دانشجویان کارآفرینی کنند و امید و اشتیاق برای جامعه هدف ایجاد شود.
وی تاکید کرد: برگزاری این رویداد تنها مختص دانشگاه اراک نیست و پارک در تمام دانشگاهها، این رویداد را برپا کرده است و رویداد استارتاپی دانشگاه اراک با محوریت محیط زیست است. رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: برای این رویدادها، پنجاه میلیون ریال حمایت بلاعوض و تا سه میلیارد ریال نیز وام با تنفس سه ساله پرداخت میشود.