نشست خبری پیرامون هفته وحدت حوزه و دانشگاه، در دانشگاه اراک

به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه در نشست خبری نماینده ولی فقیه در دانشگاه اراک و مسئول دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه در استان مرکزی از برنامه های این دبیرخانه در روز وحدت حوزه و دانشگاه سخن گفت.

وی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله افزود: در این روز، نشست اسلام و هوش مصنوعی در این روز در دانشگاه اراک با حضور کارشناسان خبره حوزه های علمیه و همچنین هوش مصنوعی برگزار می گردد.
دکتر مهدوی اطهر هدف این نشست  را تربیت نیروی کارآمد برای جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در بیانات مقام معظم رهبری آمده است که جمهوری اسلامی ایران باید جز ده کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی باشد.
بر این اساس دو کارگروه تخصصی با محور های اسلام و هوش مصنوعی و اسلام و حکم رانی در دانشگاه اراک تشکیل شده است.

وی در پایان اظهار کرد: نشست اسلام و هوش مصنوعی در ساعت ۱۸ روز شنبه ۲۷ آذر ماه در سالن ۸ شهریور با حضور دکتر سید علی حسینی دبیر شورای سیاست گذاری ستاد هوشمندی حوزه علمیه کل کشور برگزار می گردد.