کاشت بیش از 2000 اصله نهال در دانشگاه اراک

همزمان با هفته درخت کاری و منابع طبیعی:

کاشت بیش از 2000 اصله نهال در دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، با حضور دکتر حمیدی ریاست دانشگاه اراک و تنی چند از مسئولان و همکاران شریف دانشگاه ، کاشت بیش از 2000 اصله نهال در محوطه دانشگاه انجام شد.
حسن امیری زاده، رییس اداره خدمات عمومی و فضای سبز دانشگاه اراک در حاشیه برگزاری این مراسم با تاکید بر توجه ویژه به توسعه هدفمند فضای سبز در دانشگاه گفت: برنامه‌ریزی جهت توسعه هدفمند با توجه به شرایط اقلیمی استان مرکزی و بحران آب کشور و همچنین آلودگی هوای اراک زیر نظر متخصصان و اساتید محیط زیست دانشگاه صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به حذف تدریجی گونه‌های با نیاز آبی بالا مانند چمن کاری و جایگزینی آن با گونه‌های مقاوم به تنش خشکی در راستای اهداف توسعه دانشگاه، افزود: درختانی که در این دوره کاشته می‌شوند درختان بومی و سازگار با اقلیم منطقه و با نیاز آبی کم  که  از 6 گونه : نیلک، زبان گنجشکی، سرو خمره ای، افرا و اقاقیا می باشند.

رییس اداره خدمات عمومی و فضای سبز دانشگاه اراک ادامه داد: همزمان با هفته درخت کاری و منابع طبیعی در دانشگاه اراک2000 اصله درخت در فضایی به وسعت 6000 متر مربع کاشته شده است.