آغاز ماراتن کنکور در شرایط کرونا به روایت تصویر

اولین روز فرایند برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ از ساعت ۸ صبح امروز با رقابت داوطلبین گروه آزمایشی هنر تحت تدابیر ویژه بهداشتی در دانشگاه اراک آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ اولین روز برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ از ساعت ۸ صبح امروز با رقابت بیش از ۱۱۳ هزار داوطلب گروه آزمایشی هنر در بیش از ۷۷۷ حوزه امتحاتی تحت تدابیر ویژه بهداشتی در کشور آغاز شد .

دکتر محمد سلیمان نژاد، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان مرکزی گفت: در استان مرکزی هم صبح امروز هزار و 723 داوطلبان رشته هنر با رعایت دستور العمل های بهداشتی رقابت خود را آغاز کردند.

دکتر سلیمان نژاد افزود: از این تعداد هزار و 199 نفر زن و 524 نفر مرد هستند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان مرکزی پیرامون نحوه برگزاری کنکور سراسری سال 1399  اظهار کرد: 22 هزار و 240 داوطلب کنکور در استان مرکزی در آزمون سراسری شرکت می‌کنند که این تعداد 11 هزار و 501 نفر در اراک با هم رقابت خواهند کرد.

دکتر سلیمان نژاد افزود: آزمون سایر گروه ها هم سه روز آینده یعنی روزهای پنج شنبه 30، جمعه 31 مرداد و شنبه یکم شهریور ماه برگزار می شود .

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده از سوی مسئولان، در روز دوم برگزاری کنکور، گروه­‌های ریاضی و انسانی صبح روز پنج‌شنبه به رقابت می‌پردازند و در صبح روز جمعه ۳۱ مرداد نیز  در گروه آزمایشی علوم تجربی رقابت می‌کنند و در نهایت آزمون زبان‌های خارجی روز شنبه اول شهریور برگزار خواهد شد.