اکران "بهجت انقلاب"با حضور کارگردان مستندساز جناب آقای فرقدان به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک

اکران "بهجت انقلاب"با حضور کارگردان مستندساز جناب آقای فرقدان به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک

مستند "بهجت انقلاب" به نویسندگی و کارگردانی حسین فرقدان و تهیه‌کنندگی زهرا صفدری با حضور کارگردان مستند و به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک٬ یکشنبه۲۲فروردین در دانشگاه اراک اکران شد.

حسین فرقدان پس از اکران این مستند، ضمن تشریح روایتی از زندگی سیاسی آیت‌الله بهجت، تأکید کرد: آیت‌الله بهجت نسبت به مسائل انقلاب بی‌تفاوت نبود٬ آیت‌الله بهجت در جمله‌ای که در فیلم نیز به آن اشاره شد، گفته بود "اگر کسانی که مسائل مذهبی و ارزشی برایشان مطرح هست، در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی حضور پیدا نکنند، روزگاری هدایت کشور به دست کسانی می‌افتد که شاید اهمیت کار را خیلی ندانند و انقلاب را از مسیرش منحرف ‌کرده و به سمت اهداف انقلاب حرکت نکنند

نویسنده و کارگردان مستند بهجت انقلاب گفت: به منظور تحقیقات جهت تهیه این فیلم از حدود 15 منبع شفاهی و کتبی استفاده کردیم که به جز دو کتاب تمامی آنها در زمان حیات آیت‌الله بهجت و با مجوز رسمی از دفتر وی چاپ شده بودند، همچنین 200 جلسه درس جهاد وی را گوش داده و فیش‌برداری کردیم که در خلال آن متوجه شدیم وی در مورد مسائل مختلف اطلاعات کاملی داشت.

فرقدان افزود: اطلاعات سیاسی این شخصیت برجسته بسیار کامل بود؛ به عنوان مثال وی تمام جزئیات تاریخ مشروطه را می‌داند و در مورد تاریخ کشورهای اسلامی اطلاعات دقیقی دارد.

وی تصریح کرد: با وجودیکه در عصر اطلاعات به سر می‌بریم، ذهنیت‌های غلطی در مورد چنین شخصیتی با چنین شهرتی وجود دارد.

فرقدان ادامه داد: حتی کسانی که مقلد آیت‌الله بهجت هستند و طبیعتاً باید شناخت کاملی از ابعاد شخصیتی وی مخصوصا در زمینه سیاست داشته باشند، ذهنیت کاملی در این رابطه ندارند

وی افزود: این فیلم چهار سال پس از فوت وی ساخته شد، اما هنوز ذهنیت در مورد وی به عنوان سمبلی است که فقط به بعد معرفتی و اعتقادی دین چسبیده و با مسائل سیاسی و اجتماعی دین مطلقا کاری ندارد

فرقدان گفت:  آیت الله بهجت بیش از 90 سال عمر کرده و چهار سال از رحلت وی گذشته و هنوز یک ذهنیت غلط در مورد ابعاد شخصیتی وی وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت:‌ آنچه که همه بیشتر از هرچیزی بر آن تأکید دارند این است که مسلمین باید متوجه ظرفیت‌های داخلی و درونی خود باشند. اگر قرار باشد اتفاقی بیفتد از درون می‌افتد و مزیت نسبی ما نسبت به سایر کشورها این است که بتوانیم حمایت خدا را با خود داشته باشیم.


دانشکده ها

ویدیو ها