دکتر سعید حمیدی رییس دانشگاه اراک، ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت زینب(س) به پرستاران همیشه در صحنه، گفت: با شیوع بیماری کرونا از اسفند سال گذشته مراکز علمی در دانشگاهها و حوزههای علمیه تعطیل شده و به کالبد بدون روح تبدیل شدهاند.
وی تصریح کرد: دغدغه حوزه و دانشگاه رفع مشکلات جوانان است وبرای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد. به شدت نگران فضایی هستیم که جوانان در آن به سر میبرند. متأسفانه در ۹ ماهه گذشته ارتباط ما به دانشجویان قطع شده است و تمام برنامهها از طریق فضای مجازی و آنلاین دنبال میشود.
دکتر حمیدی ادامه داد: برای در امان نگاه داشتن دانشجویان بسیار لازم است حوزه و دانشگاه دست در دست یکدیگر گذارده و با همکاری بیش از پیش برنامهها را پیش برند. افتتاح دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه به طور قطع ارتباطات را تقویت کرده و باعث میشود طرح و برنامههای مشترک با خروجی مطلوب در دستور کار قرار گیرد.
رئیس دانشگاه اراک ضرورت تغییر شیوهها مطابق روز را متذکر شد و افزود: تولید محتوا، فکر و اندیشه در دنیای امروز بسیار حائز اهمیت است. اساتید حوزه و دانشگاه باید نقش تولیدکننده فکر، اندیشه و محتوا را به خوبی ایفا کنند و لازم است دراین زمینهها تجدید نظر جدی صورت گیرد.
در این مراسم حجت الاسلام ایمانیمقدم ، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی با تأکید براینکه خودباوری ریشه در علوم انسانی دارد، ادامه داد: برای تقویت مبانی باید در گام اول دولتی اسلامی تشکیل داد و برای داشتن دولت اسلامی باید علم اسلامی داشت. وظیفه دانشگاه در این زمینه بسیار سنگین است و برای تحقق اهداف و رسیدن به جامعه مهدویت باید مبانی را به صورت گفتمانسازی درآوریم.
وی اسلامیکردن علوم را یکی از مباحث روز دنیا دانست و اظهار کرد: اسلامیشدن علوم ضرورت است. ایران مهد علم و اخلاق است. رهبری در سال ۹۱ در دیدار با دانشگاهیان کرمانشاه مطرح کردند که ایران مرحله انقلاب و تشکیل نظام اسلامی را پشت سر گذاشته است و باید مراحل دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی را محقق کنیم که برای تحقق آن نیاز داریم تا زبان فارسی به عنوان زبان علمی دنیا مطرح شود.
حجت الاسلام والمسلمین میرمهدی، رییس حوزه علمیه امام خمینی نیز، ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار از زحمات کادر درمان در طول شیوع بیماری کرونا قدردانی نمود.
وی اظهار کرد:که وظیفه دانشگاهیان و حوزویان آن است که بایستی اهدف نهایی از علم را تبیین و تعیین نمایند.
هر علمی آدابی دارد که پرداختن به آن بسیار حایز اهمیت است. آنگاه اخلاق نهادینه و ارزشگذاری شود و در مسیر صحیح قرار گیرد.
وی در پایان افزود: افتتاح دبیرخانه وحدت حوزه و دانشگاه اتفاق مبارکی است که انتظار می رود در آن هم به ترویج علوم حوزه و هم به علوم دانشگاهی پرداخته شود و ابزارهای تفکر را در بین جامعه تعیین و تبیین گردد.