آیین تجلیل از حسابداران دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک، به بهانه 15 آذر ماه روز تکریم حسابدار و به پاس ارج نهادن زحمات بی شائبه همکاران حسابدار دانشگاه اراک، آیین تجلیل از حسابداران دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر حسین صادقی معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه، با اشاره به کار پر مشغله حسابداران در همه سازمان ها اظهار کرد:
با توجه به جایگاه رفیع وحساس حسابداری در دانشگاه اراک، همواره کارشناسان امور مالی به عنوان مشاوران امین با ویژگیهای منحصر به فرد از قبیل صداقت، درستی، اخلاص و … از اهمیت والایی برخوردار هستند که منجر به پیشرفت و تعالی دانشگاه می شوند.

وی همچنین گفت: نقش حسابداری بعنوان فراهم کنندگان اطلاعات مالی سازمان ،قابل توجه بوده و مورد توجه خاص و عام است؛ که بر خود لازم میدانم از زحمات طاقت فرسای تمامی کارشناسان امور مالی تشکر و برای همگی آرزوی تندرستی و سلامتی کنم.

گزارش این تجلیل رابه روایت تصاویر مشاهده کنید: