به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک آیین تودیع و معارفه رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان با حضور حجتالاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور،دکتر مخلص الئمه استاندار مرکزی ،سردار کریمی فرمانده سپاه روح الله استان و جمعی از دانشگاهیان و مدیران استانی چهارشنبه 17 خرداد در دانشگاه اراک برگزار شد.
در این آیین از زحمات حجتالاسلام مهدی ایمانی مقدم تقدیر و حجتالاسلام افشار نجفی به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان مرکزی معرفی شد
حجت الاسلام رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در این آیین گفت: اکنون در حوزه نیروی انسانی به ویژه در بخش علمی کشور، شاهد شکوفایی علمی هستیم.
وی بیان کرد: به برکت شهدای گرانقدر همچون شهید تهرانی مقدم و به برکت جریان علمی و فعالیت دانشمندان گمنامی که اقداماتشان حتی امکان ثبت هم ندارد کشور ایران امروز به این جایگاه بلند و رفیع رسیده است.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور افزود: کشور ما در گذشته هیچ جایگاهی به لحاظ علمی در دنیا نداشت و یک هزارم دانش دنیا را در سال ۵۶ تولید میکردیم اما اکنون به بیش از ۲ درصد دانش دنیا را در هر سال تولید میکنیم که افتخار بزرگی محسوب میشود.
حجتالاسلام رستمی بیان کرد: از ۱۷۰ هزار دانشجو در قبل از انقلاب رسیدیم به بیش از چهار میلیون دانشجو و هم اکنون ظرفیت و زیرساختهای لازم برای تمام افرادی قصد ادامه تحصیل دارند در نقاط مختلف کشور فراهم است.
وی وجود مقام معظم رهبری را مایه برکت عزت ایران اسلامی عنوان کرد و افزود: ایران اسلامی به برکت هدایتهای حکیمانه معظم له در تمام حوزهها به خصوص علمی و نظامی توفیقاتی را به دست آورده که در نوع خود بی سابقه است.
دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی در این آیین گفت: نگاهها، نقاط قوت و ارزشمندیهای ویژهای در دانشگاهها وجود دارد که باید تقویت شود، همچنین نگرانیهایی نیز در این جامعه وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند، هر حرکتی که انسان در خصوص آینده انجام میدهد همه بدون استثنا برای شکل دادن یک زندگی مطلوب است.
استاندار مرکزی بیان کرد: 61 دانشگاه بالغ بر 4 هزار دانشجو در استان وجود دارد، زمانی قطب دانشجویی کشور بودیم ولی الآن با تغییر روند جمعیت تعداد دانشجویان استان به نصف کاهش پیدا کرده، اما رقم قابلتوجهی است، امیدواریم هم در نقشه علم و فناوری، هم در نقشه راه علمی و هم در نقشه راه فرهنگی مؤثر باشیم، ناهماهنگیهای فرهنگی در حوزه کلان کشور وجود دارد و ساختاری در آن ایجاد شده است و تمام توان ما در استان بر این است اجزای فرهنگی را هماهنگ کنیم تا ساختار مطلوب در استان شکل گیرد، هرچند موفقیت مطلوب تاکنون حاصل نشده، اما در تاریخ دولت سیزدهم و بههمت جریان انقلابی اقداماتی مؤثری شکل گرفته است.
وی ادامه داد: معتقدم تقویت امید و امیدآفرینی در جامعه و بین تمام اقشار امری ضروری است و بیش از همه تقویت این مؤلفهها بین جوانان، دانشجویان و دانشآموزان ضرورت دارد، بنابراین رؤسای دانشگاهها و نهادهای فرهنگی مؤثر در دانشگاهها بسیار در این جریان میتوانند مؤثر و منشأ اثر باشند و این توقع وجود دارد که نسبت به تقویت اعتماد عمومی نسل جوان که آسیب دیده است توجه و تلاش بیشتری شود.
در ادامه سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان اظهار داشت: معنویت تنها خمیرمایه نهضت امام خمینی(ره) و عامل اصلی پیروزی و ایجاد انقلاب و تشکیل دولت و ادامه مسیر بود، امام خمینی (ره) معنویت را در بین امت مسلمان اسلامی نهادینه، توسعه و ترویج داد و از برکت این مولفه شاهد موفقیتهای پی در پی انقلاب اسلامی و نظام بینالملل هستیم.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی همواره از سوی ابر قدرتها مورد طمع بود و این نظام هستی محل تاخت و تاز قدرتها و استعمار دولتهای مختلف بوده و هست، ولی این انقلاب اسلامی آمد تا این نظام بینالملل را تحت تاثیر قرار دهد و نوعی حکمرانی جدید را به بشر ارائه کند که موفق هم شد و همه دشمنی دشمن از این موضوع موفقیت است.
دکتر مجتبی ذوالفقاری، رئیس دانشگاه اراک نیز در این آیین با اشاره به اهمیت نسل جوان، اظهار داشت: ما باید بپذیریم که با نسل جوان روبهرو هستیم و آنها را باید بهرسمیت بشناسیم و بهترین مبانی برای چنین جوانانی دیده شود.
وی اضافه کرد: بنابراین در مجموعه دانشگاه اراک تلاش داریم براساس تفکر جوانان و با استفاده از مشورت با همین قشر برنامههای دانشگاهی حوزه جوانان و دانشجویان را تدوین و طراحی کنیم تا بتوانیم همراهی خوبی از سوی آنان داشته باشیم.