برگزاری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه اراک

به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

برگزاری جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراسم جشن ازدواج دانشجویی با حضور دکتر ذوالفقاری رئیس دانشگاه اراک و جمعی از دانشجویان در سالن شهید چمران برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر مهدوی اطهر مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در این مراسم گفت:امسال 72 زوج دانشجو برای ازدواج دانشجویی ثبت نام کردند.

وی افزود:هدیه سفر سه روزه به مشهد مقدس به رسم یادبود برای زوج‌های دانشجو از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درنظر گرفته شده است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه اراک با تاکید بر شعار ازدواج آگاهانه ،به هنگام و آسان افزود: به زوج دانشجویانی که مهریه آنها 14 سکه و کمتر باشدتسهیلات ویژه اهدا میشود.

در پایان این مراسم از زوج دانشجویان دارای مهریه 14 سکه و کمتر به صورت ویژه تقدیر شد.