برگزاری رویداد فرش و معماری در موزه مفاخر

رویداد فرش و معماری با هدف ارتباط فرش و معماری در محوطه موزه مفاخر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک رویداد فرش و معماری در محوطه موزه مفاخر اراک برگزار و در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

سمیه صالحی عضو هیات علمی دانشگاه اراک  هدف از برگزار این رویداد را چیدمان های متنوع با هدف شناسایی ارتباط فرش و معماری بیان کرد و افزود: همانطور که معماران آجر بر آجر نهاده تا محیطی امن برای زندگی بسازند زنان قالیباف نیز با نهادن گره بر روی گره به دنبال ایجاد جایی برای زندگی هستند.
 وی افرود :در این آثار نمادها و معانی متفاوتی از نقوش کهن ایرانی اسلامی و مفاهیم اساطیری و ادبی نهفته بود که توجه بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر در شهر اراک را جلب نموده و با استقبال خوبی مواجه شد.
  سمیه صالحی در پایان گفت:امیدواریم که این فعالیت ها موجب شناخت و تعمق در ابعاد هنری و فرهنگی فرش شود تا قالیبافی جان تازه ای بگیرد.