برگزاری ضیافت افطار در دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم استان مرکزی و شهید گمنام دانشگاه اراک به همت بسیج دانشجویی و هیئت محبان اهل بیت(ع) پنجشنبه و جمعه 26 و 27 اردیبهشت ماه مصادف با  دهم و یازدهم ماه رمضان در مسجد فاطمه الزهرا(س) دانشگاه برگزار شد.

در آغاز مراسم که با حضور جمعی از مدیران ،دانشجویان، کارکنان و خانواده‌های شهداء مدافع حرم و خانواده شهید علیرضا بابایی برگزار شد، حجت الاسلام علی سبزعلی با اشاره به ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های شهدا، عزم راسخ و ایمان پولادین جوانان و اعتقاد به ایثار و شهادت را عامل اصلی ترس و واهمه دشمنان این آب و خاک عنوان کرد.

قرائت زیارت عاشورا و اجرای تئاتر خیابانی توسط گروه آوای اندیشه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در انتهای مراسم نماز جماعت به امامت حجت الاسلام والمسلمین مهدوی اطهر اقامه شده و ضیافت افطار برگزار گردید.