نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

تبیین اهداف اداره تغذیه در سال اقتصاد مقامتی ، اقدام وعمل

تبیین اهداف اداره تغذیه در سال اقتصاد مقامتی ، اقدام وعمل

بیین اهداف اداره تغذیه در سال اقتصاد مقامتی ، اقدام وعمل

جلسه تبیین اهداف اداره تغذیه در سال اقتصاد مقامتی، اقدام وعمل با حضور معاون دانشجویی، مدیر امور دانشجویی و جمعی از کارکنان واحدهای مختلف اداره تغذیه در تاریخ 95/2/1 در اتاق شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آقای باقری مدیر امور دانشجویی دانشگاه اراک ضمن تقدیر از تلاشهای کارکنان اداره تغذیه در خصوص اقتصاد مقاومتی و اهمیت آن سخنانی ایراد نمودند.

در ادامه آقای دکتر بهرامی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تشریح وضعیت اقتصادی دانشگاه، شرایط موجود و انتظارات دانشگاه از بخش تغذیه بر اهمیت تغذیه دانشجویی، جلوگیری از اسراف، صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین تعامل مثبت بین کارکنان این اداره و دانشجویان تاکید نمودند.

در پایان نیز خانم دکتر دیدگر مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در خصوص نحوه صحیح مصرف مواد شوینده و آسیبهای ناشی از استعمال بیش از حد این مواد به سلامت فرد و محیط زیست توضیحاتی ارائه نمودند.