به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ روز شنبه 12 مرداد ماه، هیأت رئیسه دانشگاه از گروه های مهارت افزای دانشجویی واقع در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بازدید نمودند. در این بازدید دکتر حمیدی، رئیس دانشگاه اراک از نزدیک در جریان فعالیت های این گروه ها قرار گرفتند. آقای دکتر حمیدی ضمن قدردانی از زحمات و پیگیری های انجام شده در این خصوص، بر ادامه فعالیت ها، تحمل مشکلات و موانع موجود در این راه و همچنین امیدواری  به آینده تأکید نمودند. در ادامه این بازدید دانشجویان فعال در این گروه ها خواستار حمایت بیش از پیش مسئولین در راستای نهادینه کردن این گونه فعالیت ها شدند. سپس، آقای دکتر ذوالفقاری، عضو هیات علمی گروه مکانیک، توضیحات تکمیلی در رابطه با اهداف والای تأسیس این گروه ها ارائه نمودند. ایشان اظهار داشتند که تشکیل این گروه ها در ابتدای راه با هدف تعمیر و بروزرسانی تجهیزات مختلف، اعم از قطعات الکترونیکی خودرو، گیربکس اتوماتیک، رایانه، لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی بوده که در ادامه و با تسلط کافی بر عملکرد تجهیزات و انجام تحقیقات، طراحی و ساخت قطعات مذکور در دستور کار خواهد بود. ایشان در ادامه بیان داشت که در راستای رشد و توسعه فناوری و فعالیت های نوآورانه و مهارت افزای دانشجویی در دانشگاه اراک، قریب به یک سال از تشکیل و ساماندهی و فعالیت تعدادی از گروه های مهارت افزای دانشجویی ذیل می گذرد: گروه آب و حمام کم مصرف گروه هوش مصنوعی خودرو و گیربکس اتوماتیک گروه طراحیو تعمیر سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر، لپ تاپ و موبایل گروه طراحی و تعمیر اسباب بازی های کنترلی و برقی گروه تعمیر لوازم خانگی گروه تعمیر و طراحی تجهیزات پزشکی گروه مستندسازی فناوری لازم به ذکر است که این طرح با حمایت معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه آغاز گردیده که در نهایت منجر به تأسیس مرکز نوآوری و شتاب دهنده مبین در دانشگاه خواهد شد و برگزاری رویدادهای حل مسأله، برگزاری و شرکت در نماشگاه های فناوری، مسابقات فناوری و مهارتی، دوره های آموزشی تخصصی، اخذ نمایندگی شتاب دهنده های ملی مرکز رشدی و دانش بنیان از جمله برنامه های هدفمند این مجموعه خواهد بود. سرپرستی این گروه های مهارت افزا بر عهده آقای دکتر ذوالفقاری عضو محترم هیآت علمی گروه مکانیک بوده و با مشارکت و همکاری سرکار خانم پرویزیان، دکتر شاه منصوری و جناب آقای بهاری فعالیت خود را آغاز نموده است. در ادامه این بازدید، هیأت رئیسه دانشگاه از آزمایشگاه مقاومت مصالح گروه آموزشی عمران به سرپرستی آقای دکتر داستان دیدن نمودند و از نزدیک در جریان فعالیت های گسترده این آزمایشگاه و تعمیر و بروزرسانی تجهیزات موجود در آن قرار گرفتند.

توسعه فناوری با ایجاد گروه های مهارت افزای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اراک؛ روز شنبه 12 مرداد ماه، هیأت رئیسه دانشگاه از گروه های مهارت افزای دانشجویی واقع در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بازدید نمودند. در این بازدید دکتر حمیدی، رئیس دانشگاه اراک از نزدیک در جریان فعالیت های این گروه ها قرار گرفتند. آقای دکتر حمیدی ضمن قدردانی از زحمات و پیگیری های انجام شده در این خصوص، بر ادامه فعالیت ها، تحمل مشکلات و موانع موجود در این راه و همچنین امیدواری  به آینده تأکید نمودند. در ادامه این بازدید دانشجویان فعال در این گروه ها خواستار حمایت بیش از پیش مسئولین در راستای نهادینه کردن این گونه فعالیت ها شدند.

سپس، آقای دکتر ذوالفقاری، عضو هیات علمی گروه مکانیک، توضیحات تکمیلی در رابطه با اهداف والای تأسیس این گروه ها ارائه نمودند. ایشان اظهار داشتند که تشکیل این گروه ها در ابتدای راه با هدف تعمیر و بروزرسانی تجهیزات مختلف، اعم از قطعات الکترونیکی خودرو، گیربکس اتوماتیک، رایانه، لوازم خانگی و تجهیزات پزشکی بوده که در ادامه و با تسلط کافی بر عملکرد تجهیزات و انجام تحقیقات، طراحی و ساخت قطعات مذکور در دستور کار خواهد بود. ایشان در ادامه بیان داشت که در راستای رشد و توسعه فناوری و فعالیت های نوآورانه و مهارت افزای دانشجویی در دانشگاه اراک، قریب به یک سال از تشکیل و ساماندهی و فعالیت تعدادی از گروه های مهارت افزای دانشجویی ذیل می گذرد:

  1. گروه آب و حمام کم مصرف
  2. گروه هوش مصنوعی خودرو و گیربکس اتوماتیک
  3. گروه طراحیو تعمیر سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر، لپ تاپ و موبایل
  4. گروه طراحی و تعمیر اسباب بازی های کنترلی و برقی
  5. گروه تعمیر لوازم خانگی
  6. گروه تعمیر و طراحی تجهیزات پزشکی
  7. گروه مستندسازی فناوری

لازم به ذکر است که این طرح با حمایت معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه آغاز گردیده که در نهایت منجر به تأسیس مرکز نوآوری و شتاب دهنده مبین در دانشگاه خواهد شد و برگزاری رویدادهای حل مسأله، برگزاری و شرکت در نماشگاه های فناوری، مسابقات فناوری و مهارتی، دوره های آموزشی تخصصی، اخذ نمایندگی شتاب دهنده های ملی مرکز رشدی و دانش بنیان از جمله برنامه های هدفمند این مجموعه خواهد بود. سرپرستی این گروه های مهارت افزا بر عهده آقای دکتر ذوالفقاری عضو محترم هیآت علمی گروه مکانیک بوده و با مشارکت و همکاری سرکار خانم پرویزیان، دکتر شاه منصوری و جناب آقای بهاری فعالیت خود را آغاز نموده است.

در ادامه این بازدید، هیأت رئیسه دانشگاه از آزمایشگاه مقاومت مصالح گروه آموزشی عمران به سرپرستی آقای دکتر داستان دیدن نمودند و از نزدیک در جریان فعالیت های گسترده این آزمایشگاه و تعمیر و بروزرسانی تجهیزات موجود در آن قرار گرفتند.